Balkongen

Igår slutade jag tidigt från jobbet och passade på att fixa färdigt balkongen. Nu har vi fina vårblommor i alla våra krukor och när solen  kommer är det bara att njuta där....
image263image266
image264

Observera den underbara, söta prinsgrodan som jag inte kunde motstå att köpa på Plantagen där vi oxå handlade blommorna!

♥vårkramar♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken härlig vårbalkong ni får. Här väntar vi på solen. Men det är kallt än så länge med minusgrader i natt... huuu.
Var och dansade aerobic i går - så kul. Ska iväg på ett lunch pass imorgon med bodypump. Hoppas jag inte får lika grym träningsvärk som efter förra fredagen. Det var segt i benen hela helgen. Sedan har jag lästid hela eftermiddagen. Ska gotta mig åt några nya böcker!
Hittade en fåtölj på IKEA i söndags men den fick inte plats i bilen... Ska jag betala en massa extra för att få den hemskickad eller köra dit med släp... Det blir nog ingen fåtölj på ett tag...
god natt på er där nere.

2008-04-10 @ 21:36:46
Postat av: Liselott

Det var jag som skrev förra inlägget. Mitt namn försvann på vägen...

2008-04-10 @ 21:37:55
Postat av: Lotta E

Hej du!
Vad otroligt fint det blev på balkongen. Det är nästan sådant som mankan se i tidningar. Du har en extralietn gåva att fixa och trixa så att det blir så fint. Själv har jag här på skolan i alla fall hängt upp en panséampel eller vad det nu heter. Allt för att det ska bli lite hemtrevligare. Har ju dessutom öppet hus på lördag så då får det vara lite finare.. Kram på dig!
Lotta

2008-04-10 @ 23:07:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback