.: Vad tycker ni? :.

D har varit och hjälpt mig fixa till ett nytt utseende på bloggen som ni säkert redan märkt! Va tycker ni? Hur ska jag göra. Behövs det mer färg kanske? Jag har tänkt lägga in tre foton högst upp så där kommer det att fyllas ut lite... Jag har tusen ideer men svårt att bestämma mig.



Kommentarer
Postat av: Anonym

fin blogg du har ! kolla gärna in min också & kommentera ! ha de fint! =)



http://gabbifreak.blogg.se

2008-07-27 @ 11:49:33
Postat av: Julia

Oj här händer det grejor! Blev helt annorlunda, det passar dig det är du. Tror det blir bra med bilder ovan som du tänkt.

Ha en skön söndag!

Kramar

2008-07-27 @ 12:44:05
URL: http://gotojulia.blogspot.com
Postat av: Liselott

Hej



Nu ser jag förändringen. Hemma igår när jag tittade så var den gamla bakgrunden kvar så jag förstod inte vad du menade med förändring. Ja möjligtvis att foto på dig var utbytt, men det kanske gjordes för längesedan...

På min stora skärm på jobbet är det väldigt mycket grått. Det känns lite som att allt flyter omkring texter, spalter etc. Men jag är väl drabbad av jobbets tankesätt med användarvänlighet och tillgänglighet! ;-) Lägg du in dina bilder överst så får vi se vad som händer efter det.

kram från en varm Liselott som jobbar några timmar till...

2008-07-28 @ 14:26:43
Postat av: Lotta

Hejsan! Jag måste säga att jag tycker att det är lite väl mycket grått men samtidigt så är det ju så att dina alster kommer kanske att synas lite bättre med denna bakgrunden... får se hur dt blir om du lägger till lite bilder uppe i hörnet.

Lotta

2008-07-30 @ 11:04:36
URL: http://www.lottiz.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback