070829

image106

Detta är Lo´n jag gjort med Swescrapbooks hemliga uppdrag som grund. Ska nu sättas in i min BOM pärm och jag arbetar ivrigt med nästa del i serien! Lo´n har jag gjort efter en
skiss av Lina, nr 25 närmare bestämt! Tack så mycket för inspirationen Lina!
Ha en skön dag!

070828

Dagen har idag  känts väldigt lång och jag är just nu jättetrött! När jag kom hem från jobbet vid 4 så var det till att börja tvätta så man skulle kunna få lite rena kläder de närmsta dagarna. Det är nog det tråkigaste som finns. Upp och ner i hissen till källaren, jag önskar mig en egen tvättmaskin! Dötiden emellan har jag ägnat åt tv.n, Morden i midsomer, och att scrappa lite. Men jag är inte riktigt färdig med Lo´n så ni får vänta tills imorgon kanske! Är inne på att följa upp http://swescrapbook.blogg.se/ och deras Hemliga uppdrag där man ska göra Lo´s till sin BOM. Det tyckte jag kändes inspirerande...
Nu är det dax att gå ner i källare en sista gång, hoppas allt har hunnit torka. Sedan bör jag gå och sova, jag ska upp 5.00 imorgon, då jag öppnar. Positivt med den tidiga timmen är dock att det är lugnt o fint att cykla och att jag slutar tidigt= mycket härlig tid att göra något roligt!
Kramiz på er alla från mig.

070826

Här kommer nu några glimtar från vår resa till Ön Aegina strax utanför Athen, Grekland. Jag  vill  bara säga ett ord för detta äventyr, Underbart!

Bästa bilden:
Första blicken av Akropolisklippan.
image100

Sämsta bilden:
Båtresan in till Pireus Hamn utanför Athen.
image101

Häftigaste upplevelsen:
Akropolisklippan i 40 graders värme.
image102

Bästa shoppingen:
"the Mall"  en galleria som var minst tre gånger större än Center syd, Malmö. Cirka 300 butiker som sålde nästan enbart kläder, skor och assoceoarer!
image103

Skönaste avkopplingen:
På stranden med en bra bok och god dricka.
image104

Roligaste vardagsbilden:
En vanlig gata i Aegina stad, observera att gatorna inte var större än så här och alla(nästan) använde sig av mopeder.
image105

070817

Nu är det sista packningen som gäller. Tog lite bilder för att föreviga minnet! Sen far vi mot Grekland och Egina, det ska bli så underbart...fast inte så underbart att gå upp 03.00 inatt...

Davids packning....
image97

Min packning....
image98

Och så sist Davids mirakelmedel mot myggen där. Kan tillägga att den luktade gammalt trädäck. Bläää....
image99

ses om en vecka!

070815

image96

Ett kort jag gjort till min kära syster.Nu har det kommit fram till henne så nu lägger jag upp det även här! Jag gillar de nyinköpta blommorna från Magdas.

070814

image95

Är så trött idag. Mycket att göra på jobbet. När jag kom hem var det till att börja tänka på min och sambons resa till grekland på lördag. Packa, packa, packa!

Lo.n gjorde jag igår för att  koppla av tankarna lite. Jag försökte göra den med lite gammalt stuk.
sov gott, kram.

070810

Tiden går fort när man har roligt! Redan är det fredag igen och det känns som om jag inte hunnit med veckan som gått. Jobbat har jag men det har varit så lugnt och kul där så vi har hunnit med en massa!
Här kommer en av de layouter jag inte hade lust att göra klart igår. Satte dit de sista detaljerna ikväll.  Scannern är fortfarande konstig så ni får hålla tillgodo med en kamerabild. Lo.n kommer att hamna i min BOM-pärm är det tänkt!

 image94

Ser nu när jag la upp den här att jag glömt att skriva vilka artister som är mina favoriter. De ska stå under "music"! Jag får lägga till dem på en gång.

Ha en fortsatt trevlig fredag...

070809

image93

Nu har tomaterna som jag odlar på Balkongen äntligen fått färg.... röda och fina lyser de i solen!
Har påbörjat två Lo´s idag men sedan tappade jag lusten så just nu får de vänta tills imorgon...
kram

070806

Haft en underbart bra dag idag! Soligt väder vilket gjorde mig på gott humör redan när jag steg upp. På jobbet har det varit jättelite barn och mina nya inskolningar var hur goa som helst! Det blev mycket tid över för småplock på avdelningen som man i vanliga fall inte hinner med. På eftermiddagen var vi en runda på banken för lite råd, det blev positiva sådana. Nu ska jag slappa i soffan framför Ernst, äta lite gott och bara ha det bra!
Kram på er....

070805

Idag har solen lyst och jag har varit med D på fallskärmsklubben hela dagen. Suttit i solen och bränt mig en hel del. Just nu ser jag ut som en kokt kräfta i ansiktet och armar/axlar och rygg! Och värre lär det bli framåt kvällen. Svider som bara den. Men så är det, nog om  mig. D har fått hoppa tre gånger idag och lyckades hyfsat på allihop! Nöjd och belåten fick även jag endel hyfsat bra foton till att scrappa!! HiHi...
Nu är det matdax och film.
ha det gott....

070804

Jag lever och har fullt upp på jobbet och här hemma! Har gjort några ny layouter sedan sist men scannern strejkar så jag får se om jag kan fota dem med kameran senare i eftermiddag istället!
Solen lyser här i Malmö idag och det är äntligen varmt. Jag har varit ute en runda i solen och sedan tror jag att det blir till att koppla av på balkongen. D är iväg och hoppar fallskärm hela dagen så jag är ensam här hemma. Imorgon tror jag att jag ska följa med honom om vädret håller i sig som de har lovat...
På återseende senare...

Nu har jag lyckats få fram kameran och fotat ett par okej bilder på mina Lo´s.
Den sista på mig och D är jag speciellt nöjd med. Ett annorlunda format och fort gick den att göra oxå!

image91

image92

må gott och trevlig helg♥