shopping...

...är så roligt!! Nu har beställt lite roliga och underbara saker som jag bara "måste" ha. Väntar nu med glädje på att få hem det i brevlådan.
Kram på er alla.

Påskkort...

image22
image23image24

...har jag nu påbörjat! Ursäkta att första kortet är lite suddigt. Den glada nallen och fjärilen i filt är från Lagerhaus om inte jag minns fel. Katten är en stämpel från pysselmyran.
Ha en skön Söndag.

Kortkurs...
...på mässan jag nämnde tidigare. Dessa korten hann vi göra, tiden gick väldigt fort!  Finast av korten tycker jag att krokusen  är, den ger mig vårkänslor och värme.

På mässa...

image17

...var jag idag! Symässan i Malmö går av stapeln denna helgen och där ingår scrapbooking. Självklart var jag tvungen att ta cykeln dit och utforska stället. Det slutade nästan fyra timmar senare med cykelkorgen full med saker som ni ser på bilden ovan och dessutom kunde jag går en kurs i motivstämpling under pysselmyrans regi! Tack Sara och Sofia för en mycket inspirerande stund och många användbara tips...
underbara soliga kramar till er alla, nu ska här scrappas!♥

Mitt första beställningsjobb......blev till svärmor som skulle på födelsedagskalas hos en 70-årig herre. Det var inte lätt att göra kort efter  vissa regler och dessutom till en icke känd människa för mig. Jag vill ju att korten jag gör ska komma till sin rätt för den som får det, om ni förstår vad jag menar...
kramar♥

inbjudan...

image14

Äntligen dax att bjuda hit mina kollegor och ha lite skoj utanför jobbet. Gjorde i all hast ett "välkommet-kort", det gick fort för jag är ganska trött nu.
håll till godo!
godnatt...söta drömmar.

BOM-Favoritdjur!

image13

Kände för att scrappa mitt favoritdjur och det kändes självklart att göra det i färgerna grönt, rött och svart. ( Även bakgrundspappret är grönt även om det inte syns så bra här.) Detta blir perfekt i boken om mig!
måndagskramar...


Svart-vitt...

149874-12


Blev sugen på att scrappa i svart-vitt. Ett enkelt kort blev det, tyvärr lite suddigt i scannern på grund av knapparna! Grattis-texten med streckkod tycker jag supermycket om...
Fortsatt skön helg...