Reser en runda...

Imorgon kväll bär det av till föräldrar och syskon i Ronneby över helgen. Dessutom ska jag på Scrapträff i Bräkne-hoby med syster och det ska bli så roligt. Ett fullt schema så det blir ingen vila denna helgen heller...men vad gör det när man är lycklig!

kram♥

Så skönt...

Idag har det varit en bra dag. Solen har äntligen kommit fram och värmt mig här i Malmö. Det är dax att plocka fram vår- och sommarkläderna ur garderobens inre. Undra om jag kan hitta dem?!
Nu börjar jag även se ett slut på denna långa vårtermin, bara några veckor kvar tills semestern börjar. Det ska bli underbart. Jag gillar! Men det är fortfarande mycket kvar att fixa på jobb, tiden räcker inte till har jag märkt. Men se allt med en  positiv inställning så löser det sig, tror jag!
Man får sig många goda skratt när man arbetar som jag gör.  Men vad vi tänker olika om saker och ting, kanske är det just det som gör allt så intressant?! Eller?

stor kram till Just dej...

Morsdag...

image57

image58

...imorgon så då bär det iväg till svärmor i Ystad. Vi har köpt en blomma och jag gjorde ett matchande kort till arrangemanget.
ha en skön helg!

kvällspyssel...image56

Här är ett litet smakprov av vad jag har pysslat med under kvällen....påse med plats för jul och luciasånger!

stor kram♥

hur är det man säger...

...man vet vad man har, men man vet inte vad man får!
Det passar in i min värld idag!

opp och ner, ner och opp
grisen gal i granens topp♥

Dagens Lo......med bilder tagna under helgens firande. Man blir så glad när man får träffa dessa underbara syskonbarn. Självklart blev jag sugen att scrappa några av de kort jag tagit. Fler lo`s kommer kanske imorgon om lusten faller på!
kram♥

Grattis gånger två...

image52

image53

Två av mina kära syskon har fyllt år under veckan och självklart fick man åka hem och fira dem med paket och tårta. I Onsdags kväll insåg jag att jag glömt göra kort till dem båda och det fick därför bli två enkla layouter( se ovan) för klockan var närmare 11 på kvällen när jag började...men vill man så går allt.
kram...

Nya stämplar...

image50

image51

...fick jag med posten härom dagen, så idag satte jag mig och gjorde två kort. Det är så roligt och avkopplade att scrappa!

Stämplarna är magnolias.

vi ses...

Den 22 april...

image49

Här kommer ännu ett verk som jag gjorde häromdagen och först nu orkat/hunnit skanna in. Det är till min egen utmaning och känns härligt somrigt på något sätt! Färgerna är tyvärr lite missvisande.

godnattkram

Cirklar och swirlar...

image47

...fick bli denna layout´s huvuddekorationer. Jag blev inte riktigt så nöjd som jag ville. Det känns som om något saknas eller sitter galet! Så för att "rätta till" gjorde jag en till liknande, men inte heller denna är jag riktigt nöjd med även om jag själv känner mig mer nöjd med den sista än den första. Kanske var det bara så att jag var nere i en lite scrapsvacka denna kväll.
godnattkramar till er

image48

Han..

image46

...heter Eragon och är huvudperson i filmen nedan. Mycket söt kille.

Eragon...

...har precis sett en mycket bra film "Eragon" http://www.eragon.se/
Den är väl värd att titta på om man som mig, älskar Sagan om ringen och Harry Potter. Fantasy och lagom mycket krig och dramatik är några ledord...
Ska se om jag hittar någon passande bild på den unge huvudrollsinnehavaren!
På återseende!