071029

Så nöjd med dessa layouter:

image140

image141

tack för titten!

071028

Scrappat under veckan:
image137

image138

image139071026

Flyttar ju om tre veckor så just nu flyttpackar jag lite! Det är aningen jobbigt när man är förkyld. Men jag har kommit på världen grej, man tar en låda och packar, sedan lägger man sig i soffan med den bra deckaren läser ett kapitel och sedan packar man ,igen, en låda....det tar längre tid men är mycket trevligt!
fredagskram till er alla.

Ps. Jag har scrappat en del under veckan men har inte scannat/fotat det ännu!

071023

Surfade runt på nätet lite idag och hittade till min glädje att scrappiz hade hur mycket roliga och nyttiga artiklar som helst. Jag har länge letat efter den ultimata lösningen på bandförvaring och där fanns massor av tips...

För övrigt mår jag bättre idag än igår. Tänkte jobba imorgon trots att förkylningen tar på mina krafter, men jag har ingen feber och arbetar bara kort dag imorgon så det ska gå!

Nu är det tv-tajm...kram.


Måste bara visa en sak till....så superinspirerande. Om jag bara oxå hade ett helt rum för mig själv och mitt pyssel. fler bilder på denna sida.

image135

image136

071022

Är hemma från jobbet idag. Förkyld med feber som går upp och ner och gör mig helt snurrig i huvudet. Jag tycker inte om det här....Kurerar mig själv i sängen med en god bok och mycket sömn. Och så glass förstås!!

071020 uppdrag slutfört

Benvärmare inköpta på uppdrag åt syster. Inte helt lätt att få tag i även i Malmö. Sist paret hittade jag på Åhlens för 129:- sedan jag varit inne på de flesta affärer runt jobbet! De är riktigt svarta, bruna fanns ej! Material 100% akryl, mjuka och sköna!
Du får dem nästa gång vi ses, troligtvis 17 November om jag  inte råkat packa ner dem, hehe!
kramar
image134

071018

Nu har jag äntligen gjort klart den sista Lo´n jag gjorde halvfärdig på scrapträffen. Det är en hel del som har kommit emellan och tiden går fort nu! Här kommer den.

image133

Provade att ta bild med kameran istället för scannern, jag tycker färgerna blir sämre med scannern.  Denna layouten är även den en av utmaningarna som Swe scrapbook kör med. Kul att följa hela serien tycker jag!

Nu ska jag snart tillbaka till jobb, träff ikväll och det är typiskt att man slutar tidigt just då! Ha det bra, vi ses....

071017

Jag mår bättre idag. Har sorterat upp saker och ting i min hjärna och pratat med en del  folk.

Har dessutom hunnit scrappa jättemycket idag, det blir jag glad av. Något av det ska jag lägga in här men endel är även överraskningar längre fram!! Fick paket med posten från "Magdas" så det blev ju mycket nytt att prova...Hurra!
Nu väntar sängen på en trött MEJ.

Kramizar till alla.

071016

Vad gör man?! Jag har tappat all lust att arbeta på mitt jobb.

071014

Igår gick jag en lång promenad in till stan och hem igen. Det var underbart, solen värmde och jag njöt! I folkets park stannade jag till för de invigde den nya fontänen just då. Nyfiken som jag är på allt som är trädgårdsrelaterat stannade jag till och beskådade underverket. Faktiskt var den ganska vacker även om jag inte valt en rosa blomma.  Kameran åkte fram och jag fick till ett par bra bilder!
image132

Solkramar till er alla!!!

071013

image131

071013

image130

Swe scrapbooking´s hemliga utmaning. Något sent dock men den är ju "bara" för min BOM-pärm ändå!

image129

071012- scrapträfflayouter

Två stycken layouter jag gjorde på scrapträffen i Växjö förra helgen! Håll till godo ; )

image126

image127

071009

Mina nya stövlar som jag känner mig så fin i!

image122

och två bilder på hur jag förvarar mina stämplar just nu!
En stor A4-pärm med bälgfickor från ClasO. I bälgfickorna har jag lagt Kalllamineringsark, även de från ClasO, med en stämplad bild på just den stämpeln. Då ser jag precis hur den blir! Hoppas ni förstår.
Kram Ina.

image123

image124

071008 Växjöträff


I helgen var jag på min andra scrapträff och fy bubblan vad roligt det var! Tack till alla som gjorde det så härligt! Jag fick så mycket inspiration och nya idéer och jag har nu, efter att fått en grundlig genomgång på träffen, bestämt att jag vill ha en Cuttlebug. Med mig hem från träffen hade jag en hel hög med roliga papper, dekorationer och stämplar- så nu är det bara att sätta igång, Hurra!!
Vi ses...


Några bilder från träffen som hölls i Växjö.
image120

image121

071002

image117


Behöver jag säga att denna "jacka" till äpplet är hur gullig som helst! Finns att köpa
Här!
Det blev lite pyssel idag oxå! Kunde inte låta bli att göra ett Julkort trots att hösten precis har börjat. Papprena jag hittade i stämpelbutiken var helt oemotståndliga, eller vad säger Ni?

image118