070929- Mimou

149874-116

Kunde inte låta bli att visa en bild från min favoritaffär. De har världens vackraste tyger, enligt min mening. Varje gång jag är hemma hos mina föräldrar försöker jag besöka deras affär- Mairo heter den. Ta en titt på deras hemsida och inspireras av färger och mönster!
http://www.mimou.se/index.php
kram till er alla!


Jag ska komplettera inlägget med att säga att Mairo är återförsäljare av Mimous produkter och att även Mairo har ett unikt utbud av vackra tyger och mönster. Kolla även Mairos hemsida!

070928

Två lo´s har jag lyckats få ihop de senaste veckorna. Det har varit mycket som snurrat runt i mitt huvud, med jobb och flytt! Jag provade på 6*12 vilket är så populärt nu. Och jag kan verkligen förstå varför. Behöver nog inhandla ett sådant album när jag ska på växjöträffen den 6 oktober! Så kul!
Här kommer mina enkla verk:

image113

image112

070922 Helg!

Sitter här framför datorn och har precis kommit hem från en mycket trevlig kväll med mina kära arbetskompisar. Så kul vi har haft det! Men nu är jag trött, dock inte så trött att jag orkar skriva några rader!
Det mesta har äntligen löst sig på jobbet för er som undrar. Jag mår bra mycket bättre nu, ser äntligen framemot att gå till jobb igen. Killen kommer att vara kvar men vi får in en mycket kompentent person i vårt arbetslag. Jag pustar ut och känner att det kommer att bli en bra, men rörig, höst.
Fick tillbaka skaparlusten igår och gjorde flera Lo´s men bara en blev riktigt klar så den kommer in här när jag orkar scanna! Troligtvis i helgen.
Nu ska jag surfa runt lite innan det är dax för skönhetssömnen.
Sov gott mina vänner.

scrapbooking

image111

swescrapbook´s utmaning nummer 3: Min familj, tolkade jag så här!

vår nya lägenhet!

image109

image110

070915 Niklas mat

Tittade på programmet "Niklas mat" häromdagen om blev väldigt inspirerad, ikväll ville jag så oxå prova att göra salladen från programmet. Mycket lyckat resultat!

image108

 

070913

Ja, jag vet att jag inte varit här på några dagar. Men tid är en bristvara just nu! Och ork oxå för den delen. Mycket på jobbet men viktigast av allt är att vi har köpt en bostadsrätt. Det gick fort, Söndag var vi på visning och igår skrev vi på papprena! Hurra och jippi! Vi ska flytta snart......
Jag får återkomma imorgon eller i helgen med bilder och lite scrappat.
Godnatt och sov gott, det ska jag göra nu....

070908

En Lo som jag gjort härom dagen men inte orkat scanna förrän idag. Det har ju varit fullt upp som sagt.... Men här kommer den. Gjord efter nästa utmaning i BOM serien på Swescrapbook(se inlägg nedan). Riktigt kul vill jag lova även om jag inte riktigt gjorde efter utmaningen denna gång.

image107

070907

Nu har veckan redan gått och jag har haft fullt upp. Förkylningen har hunnit ikapp mig och jag har svårt att sova på nätterna för hostans skull plus att jag är slut i kroppen.
På jobb har dagarna flutit på och jag har upptäckt att min nya kollega inte är vad jag förväntat mig. Tufft har det varit att inse och diskutera fram bästa lösningen. Jag övervägde till och med att söka mig mot nya arbeten, men efter ett bra samtal med chefen kommer det nu att lösa sig på bästa tänkbara sätt. Det enda jag behöver nu är tålamod.
Helgen väntas bli lugn och så firar vi lite födelsedagar. Jag har tänkt kurera min förkylning och bristen på sömn med små  lata stunder på soffan. Men jag anar att det även finns lite tid för att scrappa, jag är nämligen grymt sugen på detta.


en stor helgkram till er i Höstsolen♥

070903

Nu är det snart dax att sticka till träningen. Jag vet inte hur detta kommer att sluta för jag har inte tränat på hela sommaren! Jag lär vara ganska trött efteråt och antagligen tomatröd i ansiktet som jag brukar ;)

Ny kollega har jag fått på jobbet och just nu vet jag inte riktigt hur det ska fungera och var jag har honom. Vi får väl se i slutet av veckan. Fortsättning följer....

Nu är det dax att ladda batterierna. Friskis och svettis- Här kommer jag!!!


Hemma igen och ganska matt! Träningen gick jättebra och riktigt kul var passet. Men mycket folk i salen så här i början av terminen. Hoppas att det tunnas ut lite så att det blir mer plats att röra sig på...

Nu ska jag surfa runt på nätet en lite stund sedan är det läggdax. Jag öppnar på jobbet och går upp med tuppen imorgon.
Sov gott!