.: Lite mer scrappat :.Det är ett tag sedan jag uppgraderade här! Får försöka skärpa till mig lite.
Håll till godo med denna Lo som jag gjorde för ett tag sedan. Det syns lite dåligt men det står "mina drömmars man" som text och dessutom hittade jag gamla små dukar i mina gömmor och den ena passade så bra här tycker jag!!


.: Ikeakatalog :.

    Hurra, idag trillade nya Ikeakatalogen igenom min brevlåda. Gissa vad jag ska göra i kväll!!!

Ps. Lisa, visst kan vi scappa lite- jag tar med mig lite roliga kit!!!

.: Scrap :.

.: Ny cykel :.

   Nu har jag fått en ny bättre begagnad cykel, hurra! Även om det varit skönt med promenader runt om i stan så är det skönt att kunna ta en cykel ibland.
En damcykel blev det i färgen turkosgrön. Får ta och fixa lite på den bara. Sänka sadeln, sätta dit lysen och så en cykelkorg som jag blivit beroende av! Och så ska jag skaffa mig ett bra lås!

I Malmö är det nu festivalvecka och D och jag tog en runda där. Vildsvinskebab och glass med friterade bananer var gott och så fick vi se en rad med artister på stora scenen, bland annat Patrik Isaksson, Sanna Nielsen och bröderna Rongedahl(?). Mycket trevligt trots knök och bök med allt folk. Nu är vi trötta och fått nog av festivalyran, det blir till att hålla sig undan stan en vecka.

kram

.: Scrappat :.

.: Promenader :.

Allt ont har något gott med sig eller hur säger man!

Jag har fått promenera till och från jobbet nu när jag ingen cykel har och det är ganska skönt ska jag säga. Jag är dock ganska "mör" i kroppen och det kvava/varma vädret gör inte mig piggare. Det har oxå varit långa dagar på jobbet nu i veckan så helgen är mycket välkommen.

I övrigt pysslar jag tio minuter här och tio minuter där, jag har inte riktigt ork för mera. Kanske kan jag göra mer till helgen!! Och fota de layouter jag faktiskt gjort klara!

Nu väntar sängen om en liten, liten stund...

.: Utan cykel :.

Idag är jag arg. Någon har snott min cykel. Den har stått parkerad inne på vår gård och dessutom låst och osynlig från gatan. Ändå är den borta idag när jag skulle ta den till jobbet!
Nu får jag börja leta efter en bättre begagnad för jag behöver verkligen en cykel....: Vackra moln :.


.: Haft en liten semester :.

Så skönt med en liten minisemester på några dagar. Det räcker för att hitta på något roligt och resa bort över helgen. Tack för två härliga dagar mamma och pappa. Och mycket trevligt besök Julia och bror!
En helg i Mälarhusen gjorde som vanligt susen för mig och min kropp. Varje gång jag kommer dit blir jag helt avslappnad och så trött. Det har tagit större delen av söndagen för att komma in i riktig jobbform, men nu är jag redo för en intensiv och spännande vecka med goa kollegor...
Scrappat har jag gjort lite idag. Men de är inte riktigt färdiga ännu! Visar dem under veckan...
Stor kram till er alla