.Bilder inlagda.

Nu har jag lagt in några av alla de bilder som blev tagna under julen. De finns att se på nätet men bara för min familj. Men här kommer några till er andra.
Ha det bra.


Granen pyntas.


Det blev ingen riktigt vit jul i år men lite ligger det allt.


Liten katt ville oxå vara med vid paketöppningen.


och till sist paketen som inte var till någon.

. väska.

Önskade mig en ny resväska i födelsedagspresent nu när jag fyller år och fick i uppdrag att själv leta upp en. Nu har jag hittat en bra och billig på rean och jag slog till efter mycket övervägande.
Här är en halvbra bild, men min väska är knallorange. Den ska synas bland alla andra!. tillbaka.

Nu är jag tillbaka och njuter fortfarande av min semester. Har lite alster att visa er men det får bli imorgon.

Nu har jag precis avslutat första programmet om "Morfars farfars far- och jag" som visas i svt. Jag som är släktforskarbiten tyckte det var jätteintressant. Om man bara hade lite fler timmar på dygnet så....

Allt bra i Malmö och på återseende imorgon med lite alster och kanske en visning om vad jag fått i julklapp!
kram

.iväg.

Jag vill passa på att önska er alla en god jul för nu tar jag tåget iväg "hem" till släkt och vänner. Firar jul i Blekinge med förhoppningar om massor av snö, god mat och många skratt.
Jag kommer oxå att vila och återhämta mig som jag så länge längtat efter, så på återseende om en vecka och några dagar med nya krafter och goda minnen!
Och kanske har jag även massor av scrappade alster att visa er för scrapsakerna får följa med på resan.
kram Ina.. ett litet kort.
. December.

Under december månad har jag fört lite anteckningar kring vad jag gör om dagarna. Tanken är att göra någon form av album med dessa vardagssaker! Så här ser minialbumet som jag kladdar ner tankar i ut:

Och så här ser albumet ut. Det är ett 6*6 tums album, med andra ord ett litet sött album!
Jag har hunnit göra några av de första sidorna. Lite text saknas dock på de två sista. Min tanke är oxå att inte ha bilder på alla sidor utan mer text och tankar.


tack för ikväll...kram till dig!

.Till salu.

När jag kom hem från jobbet idag ser jag en välbekant skylt på trottoaren. Det visar sig att våra grannar säljer sin lägenhet med visning idag och på söndag. Undrar var de ska flytta...
här finns denna!

.Det händer...

Jag finns här men det är fortfarande mycket som händer i mitt liv. Jag önskar att dygnet hade fler timmar...
Jag har oxå skapat en hel del men har inte kunnat fota dem i dagsljus så till helgen kanske jag kan göra ett stort ryck!!
kramar till er.

.Pepparkaksbak.Mycket händer just nu och jag känner det i min kropp. Mycket vila blir det när jag inte jobbar för att orka med de sista veckorna innan en välbehövlig julledighet.
Helgen tillbringade jag i Ronneby där jag träffade släkt och vänner. Passade på att baka lite pepparkakor och mysshoppa oxå. Mums, så roligt!! Mer bakande ska det bli här hemma (och på jobbet) för jag fick med mig deg hem, det gillar jag.
Annars är vädret jättetråkigt då det bara ösregnar här. Att cykla i regn är aldrig kul!!
Ha det bra/ Ina.