Sjuk?

Jag är faktiskt inte riktigt okej ännu. Har dock tagit mej ut till affären och handlat men det var det enda jag orkade. Fick sedan ligga i soffan, trodde jag skulle dö så trött jag var.
Trodde oxå att sjukveckan var över nu men nä då, när jag började känna mig piggare i torsdags fick jag bihåleinflammation. Jag kan känna den ordentligt fast jag har två panodil i kroppen och jag börjer mej inte ner.
Jag är så trött på detta nu, kan det inte vara slut snart så jag kan få gå och jobba som en normal människa. Ja ja vi får se hur läget ligger på måndag morgon. Antingen blir det jobbet eller farbror doktor.....

Scrappa kan jag göra små korta stunder och jag följer alla dåliga serier på tv. Alltid något, hahaha.

scrappat för länge sedan...

image228

image229

Sista Layouten  har jag gjort  på plexiglas, så roligt det var. Plexiglaset hittade jag av en slump på ClasOlssons då jag var på jakt efter skruvar. Plexiglasen finns i olika storlekar till en billig penning. Ha så kul!

lungt här...

Just nu har jag ingen energi att  göra något. Jag ligger sjuk igen, feber och ont i varenda muskel i kroppen. Jag återkommer när jag mår bättre....♥

Scrappat...

image227

Lördag

Vad mycket man vill göra på helgen. Är helt slut nu, snart dax att gå till sängen!

Gick upp lite tidigare än vanligt för målet var ju att få upp så mycket som möjligt av det vi ihandlade förra helgen på Ikea.
 Först tog vi oss, D och jag, in till triangeln och clas O för att handla massa skruvar och annat nödvändigt. Som vanligt, en helg, var där ganska mycket folk. Hemma igen började vi i ena änden. Såklart i fel ände då vi kom på att en del saknades, konsollerna som håller upp de hyllor vi skulle skruva på väggen. Jaha jag fick ta cykeln och cykla ut till Ikea för att införskaffa dessa. D kunde inte följa med  då hans knä svullnade upp reält efter cykelturen till stan. Väl tillbaka i lägenheten var klockan riktigt mycket och snart dax för middag och melodifestival.
Vi är knappt halvfärdiga men det ä ju en dag imorgon oxå!

trötta kramar

Ikapp Art journal Challenge!

Vecka 6 skulle man utgå från ordet Lek. Haha, det kortet gick superfort att göra. Kan bero på mitt yrke kanske;)

image223  image224

och vecka 7 var ordet vänner:

image225

image226

Mer Art Journal Challenge

Vecka 5 var ordet: Familj.

image220

image222

inspiration

Jag gillar verkligen denna Lo som jag hittade när jag surfade runt nu ikväll. Denna vill jag lifta! Hittade den Här hos Jill!
image219

vecka 4

image217   image218

Sjuk.

Är hemma från jobbet idag. Känner mig trött och hängig. Har fortfarande ont i halsen, förfärlig hosta och hes röst. Febern går upp och ner, men än så länge har den inte överskridit 38grader. Det tackar jag för, det är tråkigt att vara hemma....

Söndag.

Idag har vi fullt upp med att sätta ihop ikea-möbler! Jag känner mig dock helt slut för förkylningen som jag haft i kroppen i flera veckor har nu brutit ut. Tappat rösten helt, har ont i halsen och är jättetrött i kroppen. Men det ska ju inte hindra mig från att göra roliga saker....eller?! Vi får väl se lite senare idag.

Igår var det fullt hus hemma hos oss. Jag firades ,något försenat, på min födelsedag och jag kan bara säg vilka fina presenter jag fick. Tack så hemskt mycket till er alla! Jag njuter....

Lägger in två färska bilder på mig i monteringstagen. Observera tröjan jag fått, Den passade utmärkt föresten!

(Är ju en I- människa med faktabehov, vilket syns på bilden. Jag har ju, för er som inte vet, gjort ett bostavstest MBTI. Där jag lärt känna mig själv och hur jag tar vara på min energi allra bäst. Mycket lärorikt och jag förstår nu varför jag gör som jag gör! )

image214 image215

Jag är kreativ...

Jag scrappar för fullt...ska visa er så fort tillfälle ges till bra bilder. Nu är det för mörkt när jag slutar jobbet...
Kreativa kramar till er♥


Shoppa?

image213

Vill verkligen ha den här! Så underbar från
Topshop.

Målar väggar...

image212

Nu har vi provmålat lite vägg i vardagsrummet. En mörk grå som fondvägg med linjer i rött och blått, resterande väggar blir i den ljusare grå färgen (som knappt syns på bilden.) Hittills verkar det bra!

Pema

Jag tänkte mest att ni kunde handla de sakerna åt mig och få betalt av mig när ni kommer hit. Om de nu finns i den fysiska butiken vill säga! Dessa hittade jag i Nätbutiken. Mini albumet har jag sökt efter med både ljus och lykta men det är oftast slut överallt. Guld värt om det finns!
Kramar....


Art journal challenge

Vecka 2 var ordet: Nöjd.

image208   image209

Vecka 3, Önska.

image210   image211Önskar mig!

image205        image206
Qk die ks-0062                                                         revolution die 0009


image207
blå väska från you do- y 5100

Detta önskar jag ska handlas åt mig på Pema den 16 februari!roligt uppdrag!

Fick en idé till en väns projekt, kanske detta kan vara något Julia?!
Var faktiskt först inne på att göra den rund men detta var mer annorlunda.
 Detta är en idé till en caféskylt för er som tror att nu är huvudet löst på Catarina!

image204


Trött som attan är jag annars, känner inte för att skapa alls när jag kommer hem från jobbet. Då blir det istället till att äta och sedan en kort stund framför tv.n innan sängen ropar på mig!

Art journal challenge

Scrappiz har en utmaning som går ut på att använda sig av spelkort som man scrappar på. Varje vecka kommer ett nytt ord som man ska scrappa. Jag kände först att detta nog inte var något för mig men efter att ha sett så många fina alster av andra vill jag nog oxå prova.
Det blev skitbra och jättekul, enkel utmaning helt i min smak.
Vecka 1 är ordet: Lyx.

image202 image203

(Nu måste jag scrappa ikapp mig, fyra ord kvar!)
Vi ses...

bullbak...

image201

Idag har jag njutit av att vara ledig. Det har ju blivit en kortare helg en vanligt då jag varit med jobbet på konferens fredag till lördag. Men gud vad kul vi haft. Tanken var att vi skulle lära oss mer om oss själva och våra kollegor genom en testmetod- Mbti. Och det var lärorikt minsann!
I övrigt idag kände jag för att baka bullar. Så nu är frysen full och det blev en banankaka oxå när jag ändå var igång. Mums vad gott!