.: Vad tycker ni? :.

D har varit och hjälpt mig fixa till ett nytt utseende på bloggen som ni säkert redan märkt! Va tycker ni? Hur ska jag göra. Behövs det mer färg kanske? Jag har tänkt lägga in tre foton högst upp så där kommer det att fyllas ut lite... Jag har tusen ideer men svårt att bestämma mig..: Mer skapat :.

På scrapträffen i torsdags hann jag göra några layouter bland annat påbörjade jag denna som jag avslutat idag.Dessutom ville jag ju prova mitt nya alfabet och så här blev denna layout! Jag är riktigt nöjd med både alfabet och layout...Lite närbilder är kul tycker jag.Ha en skön och varm Söndag!!

.: Scrap :..: kort :.


.: Shoppat, hihi :.

Nu har jag varit i underbara scrapaffären och handlat splitter nya alfabet. Jag valde tillslut, som ni ser nedan, ett lite snirkligt ett för att matcha det andra jag har hemma plus de min kära syster och jag har delad vårdnad om. Jippi! Nu ska här pysslas....: Jag skapar :.

Jag har scrappat hela kvällen och det är så j**la roligt. Och för er som känner mig vill jag bara säga att jag har gjort två layouter i ROSA!!! Inte illa eller hur...
 Och Pia/JPhobby, nu har jag använt allt jag vann i storpriset för ett par träffar sedan, Tack det var härliga saker!
Stora kramen till er.

.: bok :.Inspirerande bok jag lånat på biblioteket idag med en hel del andra. Gav mig en del roliga saker att prova!!

.: Scrap :.


.: Kort :.
.: röken ligger tät i vardagsrummet :.

Här händer det grejer...jag satt och tittade på tv.n nu ikväll när plötsligt våra nyuppsatta spotlights i taket slocknade. Jag försöker sätta igång dem med hjälp av fjärrkontrollen som vi har kopplade till dem men utan resultat. Plötsligt känner jag röklukten- ajdå. Jag kom snabbt på fötter och jo visst det ryker från adaptern. Fort ut med kontakterna och så tar jag hela paketet med ut i badkaret. En kortslutning verkar det som i strömbrytaren och därav sönderbränd plast och dosa! Det luktar inte så gott i vår lägenhet just nu kan jag säga. Men det var tur att jag satt i vardagsrummet just då för annars hade kunnat gå bra mycket värre.

Kramar från rökdykaren!!

lång vecka.

Så var det helg igen. Det har varit en lång vecka för mig då jag och mitt jobb är på en annan förskola nu ett par veckor under sommaren. Mycket att tänka på, både vi och föräldrarna som kommer är vilsna och allt tar tid att lösa. Men det är kul oxå att se något nytt och träffa nya barn och föräldrar.
När jag kommit hem om dagarna har jag varit trött och inte orkat så mycket därav saknaden av inlägg i min blogg. Nu hoppas jag på en skön helg och så ska jag fota mina alster för jag har några att visa er!
fortsatt trevlig fredagskväll
Kram♥

Helgen...

Hela helgen har gått så fort! Varit hemma i Ronneby en runda och gått på den årliga markanden. Det fick räcka med en runda i år- viktigast var att köpa marknadsgodis, den gottegris som jag är så tar det snabbt slut!!
Annars har D och jag fixat klart i vardagsrummet, eller nästan klart. Lite list kvar att måla och så ska vi städa undan de sista sakerna. Sedan tar jag lite bilder så Ni får se hur det blev till slut.

På scrappingfronten är det många projekt på gång och jag är nästan klar med några- har bara inte fått för mig att fota dem ännu! Men det kommer snart jag lovar.

Nu ska vi äta glass och sedan blir det till att krypa ner i sängen, jag ska ju upp tidigt och jobba.


Mammas goda Tv-tårta!! Mums...Mina nya naglar...

Har varit och fått gele på mina egna naglar för andra gången i mitt liv och jag är supernöjd- så fina blir de och mycket hållbara, lättskötta naglar får jag!
Bild såklart så ni oxå får de,hehe, varsegod min kära kollega Sara! Ha det bäst!!!
Min älskade Busy

Min älskade vovve har somnat in efter 14 år hos oss. Jag saknar henne mer än jag trodde.
♥blöta pussar♥scrap


Parken idag...

Idag har solen värmt malmö och jag har svettats. Bestämde mig för att ta mig ut i solen trots allt och blev sugen på att gå en sväng i pildammsparken med kameran som sällskap. Visar några vackra bilder från promenaden!

Fortsatt skön helg!!

ps. David jag saknar dig!

Gardinerna på plats igen!

Nu har jag tagit tag i en del av gardinerna i vardagsrummet igen och strykt dem och lagt upp dem så att de inte släpar i golvet. Voila!
har städat och pysslat

Hejsan, idag har jag städat lite i pysselhörnan och hittade massa roliga saker jag glömt att jag hade så det slutade med att jag fastnade där och skapade lite alster istället!! Det är tur att jag har hur mycket ledig tid som helst idag, känns det som i alla fall! Visar er en liten bild på mina fina blommor som jag hittade inspiration till på nätet någonstans, tack vem det nu var, och så en början till en rolig layout jag ska göra klar i dagarna( om jag inte hinner idag förstås).
Stor kram till er...