.: Huvudvärk :.

Jag har sovit 2 timmar och har fortfarande huvudvärk!!Jag som aldrig har det. Dax att proppa i sig tabletter....inte kul alls!!

Jag har gjort en rolig sak oxå. Beställt en massa sassafras-lass papper från Magdas, så nu Lisa är jag snart redo för scrapträff a la Rottne!!! Längtar så mycket:)

.: ny kollega, eller inte! :.

Jaha, ska man skratta eller gråta?
Mats har börjat hos oss idag! Jättetrevlig kille och barnen verkar gilla honom. Men tyvärr så kan vi inte behålla honom på vår förskola för han har ett annat jobb som väntar. Så två veckor är han hos oss och sedan blir det ännu en ny kollega om det nu går som vi vill...pust! Jag rycker på axlarna och tänker; ska detta aldrig ta slut. Men vi två som är kvar på avdelningen vill sätta igång verksamhet nu. Inte vänta på ännu en kollega. Får se om vi kan pussla ihop rutinerna på lite andra sätt så att vi kan kicka igång oss.... undra om jag/vi har så mycket energi kvar som krävs?!

Jag ser fram emot ännu en hård arbetsvecka.
kram Ina.


.: Helg :.

Då var det helg då, äntligen! En hård vecka har jag lagt bakom mig och på måndag händer det ju grejer.
Saknar D och denna tiden på dagen är det allra värst. Känner inte för att göra något egentligen, men tar nog och läser det sista i min deckare. Ikväll blir det tv och kanske lite scrappande om jag är sugen då!!
Önskar er en skön helg med en bild på D´s present han fick på födelsedagen. En vacker tavla i glas pryder nu vårt vardagsrumsfönster!.: Ny kollega :.

Idag har jag äntligen fått reda på( eller rättare sagt pressat chefen tills hon fixade) en ny kollega som ska börja på måndag. Mats blir det, vem han är har jag ingen aning om ännu, men jag håller alla tummar för att han ska fungera bra tillsammans med oss och våra små barn. Jo, två saker vet jag ju. Han är i medelåldern och fick bra betyg av grannförskolan. Det återstår att se....

ps. D har lämnat mig själv då han har rest med jobbet till Italien över helgen. Pust, det blir nog mycket scrappande de närmasta dagarna,hehehe!!

stor kram till er!!

.: Hej :.

Vill bara säga hej såhär en riktig höstkväll! Det regnar och är kallt här nere...Jag är trött efter en lång dag på jobbet men mår bara bra i övrigt.
Höstkramar Ina.

.: Scrapträff :.

I torsdags var jag på scrapträff igen och vi hade lika roligt som vanligt! Denna gång blev det dock lite anorlunda då det började brinna i grannhuset  med fullt pådrag som följd. 5 brandbilar och så polis och ambulans kom till platsen. De släckte dock elden ganska snabbt och ingen kom till skada. Det roliga i händelsen var att vi alla tjejer lugnt satt kvar och scrappade fast det brann. Vi var dock tvugna att kolla läget så ett par rundor ut på gatan blev det!!
Här kommer de alster jag påbörjade på träffen och avslutade här hemma igår:

.: Scrappat :.

Här kommer foton på de layouter jag pratade om innan!


Ha en bra vecka...ina!


.: Kort :.

Har under den senaste veckans kvällar gjort en hel del kort och layouter. Här kommer några alster!!.: Söndag :.

Idag skulle jag göra en massa saker, istället hittade jag en bok till här hemma i serien jag läser och det slutade med att jag läst hela boken från pärm till pärm!! En riktig slapp söndag med andra ord. Men det var skönt det med!!!
Gillar ni fantasy kan jag bara rekomendera denna bokserie- jag har just nu läst ut del 13...

.: Handlat lite :.

Tittade förbi jphobby då det idag var quickutz egna dag och Pia hade finfina priser på deras saker. Jag kom hem med tre stansar/dies och så lite annat smått och gott. Har haft roligt hela eftermiddagen och ska se om jag kan ta lite mer foton  imorgon..: Dopkort :.

Fick tidigare idag ett trevligt telefonsamtal och en beställning på ett dopkort till en liten kille! Jag som precis kommit hem från scrapbutiken med lite nya roliga saker blev jätteglad då jag kunde slå två flugor i en smäll.
Så här blev kortet:
Vit bakgrund, lilablå ram runt fåglarna som går i ljusblålila och så ljusgult band.Inuti kortet har jag i ena hörnan satt en cirkel i samma lilablå som ramen på framsidan och så ett ljusgult hjärta, det i samma färg som bandet!!
Kan detta bli ett bra dopkort, Julia och bror?!.: jaha :.

Satt och gjorde lite på 2 layouter i går kväll men ingen blev färdig så de kan jag inte visa er ännu och så satte jag ihop två kort oxå när jag ändå var igång. Så roligt! Jag ska fota dem på fredag så jag kan visa er!
Imorgon bär det av till ytterligare en scrapträff så jag ska ha roligt hela kvällen.
Återkommer på fredag med lite nya bilder och massa inspiration.
kramar


Så här hade jag velat ha det! Man hittar så mycket när man surfar runt lite planlöst bland bloggar. Kommer tyvärr inte ihåg vem som har det så här fint!!


.: Scrappat :.


Ett litet bokmärke.


Och så lite inspiration som jag hittade någonstans för ett tag sedan.

.: bröllop :.

Kunde inte låta bli att skapa något fint till bröllopet jag varit på hela helgen. Och så klart måste jag ju visa resultet nu för er!  

I övrigt är det full rulle både hemma och på jobbet! Jag har inte haft så mycket tid över till att uppdatera här. Men nu blir det ändring på det!
stor måndagskram till er...