.fler layouter.

Här kommer fler layouter! Det är så kul att skapa med sassafras lass- papprena.
I övrigt laddar jag för scrapmaran i Rottne till helgen. Vad får följa med mig i resväskan och vad får stanna hemma. Detta är alltid lika svårt!

stor kram från mig

.grattiskort.

Här kommer ett grattiskort jag gjort till min pappa.
.scrappat.

Jag har altrat och det är så roligt. En ram och en oval ask blev det denna gången. I färgsättningen ville jag ha något "vårigt" och då föll blicken på gröna fina papper och som kontrast bruna. Jag har fått prova på att använda krympplast och det är superskoj. Fick ideén om att skriva ut foton på skrivaren på plasten och det fungerar. Jag har bläckstråleskrivare och det flyter samman lite men när man klymper plasten blir det fint ändå, det behövde dock torka länge.

Papper: Brunt-Kaisercraft Australia, Grönt-Prima Flirty little Secrets Memoirs.
Alfabet: Qk- Metro
Dekorationer: Handtagsknopp, Qk-leaves, blompunch, primablommor-essentials.
Övrigt: Brun "pigma"penna, vit foam, metalldekorationer, brads, band.

.Glad Påsk.

Hela helgen har jag tillbringat tillsammans med min underbara familj hemma hos mor och far. God mat, sol, värme, glada skratt och härliga minnen finns nu i mitt hjärta och jag är reda att möta vardagen igen. Härligt med vår!Vitsippsbacken med all sin prakt-så vackert!
kram

.7 år.

Sambon och jag firade 7 år tillsammans i helgen. Grillning i parken och bubbel vid havet.
Kan det bli bättre egentligen!?vårkramar från oss♥

.smått o gott.

April är redan här och tiden går så fort nu! Det blommar fint i vår blomkruka på balkongen och solen lyser över Malmö mest hela tiden.Jag har klarat mig från maginfluensan än så länge men den är inte över ännu, nya fall varje dag. Förkylning har jag däremot fått och den gör mig så trött (kanske kan det vara pollen i luften oxå!) Det blir mest vila när jag kommer hem från jobbet.
Ett kort har jag hunnit/orkat göra, men jag visar hela efter påskhelgen då mottagaren har fått det, en glimt kan ni dock få nu!!kram


. helg.

Jaha, då har vi maginfluensa/kräksjuke-epedemi på jobbet. Idag har halva förskolans barn varit hemma och resten fick vi skicka hem då bara fler och fler kräkte...tur vädret har varit toppen ute!! En skön fredag på gården med andra ord! Jag vet i alla fall vad jag kan vänta mig de närmsta dagarna om jag har otur! D var inte så glad när jag berättade det för honom när jag kom hem...undr varför?!

kram på er alla och njut av vårvädret!