. Sats.

Nu har jag varit och tränat för första gången på evigheter. Areobic på Sats blev det som en prova-på-gång, så svettigt och jag gick ut därifrån med träningsvärk i hela kroppen( den satte in  5 minuter efter passet) och tomatröd i ansiktet. Nu blir det till att fundera på om det är där jag vill träna i fortsättningen.....
en stor kram

. Alster.



Så här blev till slut layouten jag plockat fram material till i ett tidigare inlägg!!
Fin väl!!

. Tankar.

Sänder en tanke till dem som drabbades vid förskolan i Belgien idag.
Fy vad hemskt och jag tänker på hur det så lätt kan hända.




. Ensamtid.

Ikväll och imorgon kväll har jag ensamtid. D är inte hemma och jag kan därmed göra precis vad jag vill. Jag tycker detta är så skönt ibland! Ikväll tog jag tillfället och gjorde marängsviss. Jag har varit så sugen på det ett tag!  Imorgon vet jag inte riktigt vad jag vill göra. Jag har ju en Lo som jag vill göra( jag har fortfarande inte påbörjat den jag visade) och ett projekt att påbörja som heter "Bara jag"(det återkommer jag med imorgon) och många layouter att avsluta och så ligger det en bok vid sängen som lockar. Jag kommer inte att vara sysslolös!!!:)
Kram på er alla och till er som skriver kommentarer här i bloggen. Det är så roligt att läsa även om jag inte svarar på alla!


Marängsviss a lá Catarina.

. Haha.

Ja, det blir inte alltid som man tänker sig. Som vanligt var det sjukdom på jobbet och jag fick glatt jobba hela dagen i alla fall. Hemma 16.35 istället för 13.30, Pust!!!
Så det har inte blivit något pysslande idag, inte heller hann jag promenera längs ribban som tänkt. Biblioteket har jag dock varit en sväng på och lånat nya fantasyböcker. Jag hoppas att de kan vara spännande att läsa.
Är trött nu och längtar redan till sängen. Några timmar till sedan kryper jag ner....
kram



.På gång.



Har nu suttit och färglagt en av mina relativt nya stämplar. Det är så kul och blir riktigt fint! Promarkers använder jag så klart...



...och så har jag plockat ihop till en layout som jag ska göra imorgon när jag kommer hem. Längtar redan efter att sitta och pyssla en stund på eftermiddagen. Om allt går som planerat kan jag nämligen ta ut lite komptimmar och sluta efter lunch!!

. Just nu.

Sitter här framför datorn och jobbar faktiskt lite. Vi har i uppdrag genom Malmö stad att bli bättre på att hantera våra datorer och i helgen har jag tagit tag i de uppgifter vi blivit tilldelade. Eller en av uppgifterna i alla fall! Det tar lite tid och är lite pyssligt men nu är jag snart klar. När uppgiften är slutförd kan jag med glädje ta emot 8 timmars ledighet som jag kan utnyttja när jag behöver, så skönt!!!

Annars går helgen alltid för snabbt. Tänkte att jag skulle hinna så mycket men på något vis försvinner timmarna. Men jag har gjort färdigt några alster, tittat på film med D, lagat mat med mera.
Ha det bra...

. idag.

Idag har det varit en deppig dag för min del. Inte alls i form och kroppen vill inte vara med. Jag har tagit det lugnt och bara vilat. Tänkte att jag kanske kunde scrappa lite men inspirationen vill inte infinna sig så det får bli en annan dag.
Tror jag ska till biblioteket imorgon och låna en hög med bra böcker.
ha det bra- kram.

.gårdagens utflykt.

Igår gjorde D och jag en heldagsutflykt och tog en tripp Öresund runt! Så mysigt även om vädret var ruggigt. Vårt mål med resan var Manga utställningen på Louisianas museum men det var även roligt att se Helsingborg och åka färjan över till Helsingör! God mat åt vi längs resan och många fina havsvyer blev det.
Det enda tråkiga var att när vi nästan var hemma, typ 15 minuter från Malmö central, så stannar tåget på bron. Efter en stunds väntande får vi veta ett två godståg har havererat och vi blir tvungna att vända tillbaka till Kastrup. Väl där får vi invänta bussar som skulle ta oss över bron för att sedan byta till tåg igen som skulle ta oss till centralen. Mycket folk och knök och bök. Tur att vi inte hade någon tid att passa för det var lång väntan.  Två timmar försenade kom vi äntligen hem till vårt eget Malmö och då var jag väldigt trött. Men god mat och så lite slöande framför tv.n fick avrunda en bra dag.





. Min nya leksak och jag.

Vi kommer väldigt bra överens, vi två! Jag har provat den för första gången idag och se så fint det blir. Helt tokigt roligt!! En mycket bra födelsedagspresent tycker jag!!





.Alster.









.Nytt År.

Nu har det blivit nytt år med nya möjligheter.

Jag inledde som vanligt året med att fira min födelsedag den 1 Januari. En underbar dag trots att vi inte orkade göra särskilt mycket, det blev ju nyårsfirande till långt in på morgonen. Men med paket, många filmer och god hämtmat satt vi i soffan mest hela dagen!



På lördagen kom släkten och firade mig med dunder och brak. Vilken festdag det blev! Jag passar på att tacka för alla fina presenter och leksaker...

Nu har vi, D och jag, sugit musten ur de sista semesterdagarna och imorgon är det dax att återgå till den spännande vardagen. Vilken härlig lång semester i har haft och om en månad är det dax igen. Då tar vi flyget och far till Vietnam två veckor. Spännande och skönt ska det bli med sol, bad och en ny värld att upptäcka.

återkommer snart med alster som jag lovat för länge sedan:)
ha det bra.