.gårdagens utflykt.

Igår gjorde D och jag en heldagsutflykt och tog en tripp Öresund runt! Så mysigt även om vädret var ruggigt. Vårt mål med resan var Manga utställningen på Louisianas museum men det var även roligt att se Helsingborg och åka färjan över till Helsingör! God mat åt vi längs resan och många fina havsvyer blev det.
Det enda tråkiga var att när vi nästan var hemma, typ 15 minuter från Malmö central, så stannar tåget på bron. Efter en stunds väntande får vi veta ett två godståg har havererat och vi blir tvungna att vända tillbaka till Kastrup. Väl där får vi invänta bussar som skulle ta oss över bron för att sedan byta till tåg igen som skulle ta oss till centralen. Mycket folk och knök och bök. Tur att vi inte hade någon tid att passa för det var lång väntan.  Två timmar försenade kom vi äntligen hem till vårt eget Malmö och då var jag väldigt trött. Men god mat och så lite slöande framför tv.n fick avrunda en bra dag.





Kommentarer
Postat av: Liselott

Låter som en härlig tur (om vi bortser från trubblet på slutet). Har tänkt göra den rundan själv någon gång. Vi får väl se någon gång...

Lördagen var scrapdag och jag var inte utanför dörren! Lekte med ett album till från Hannas födelsedag! Klurigt att få allting rätt! Lär sig nya saker hela tiden. Fortsatte på söndagen och gjorde det färdigt. Men det blev några ordentliga missar innan det blev klart. Inte helnöjd med det men det blev bra.

Idag är jag seg men det är några timmar kvar av arbetsdagen. Ska försöka komma ut och gå en runda efter jobbet.



kram syster

2009-01-13 @ 12:53:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback