. DT-uppdrag.

Så här ser mitt kit ut till uppdrag två som jag fick idag. Altra står på menyn! Ni ska få se.....jag har planer!. layout.

Jag var på scrapträff idag och jag var riktigt produktiv denna gången. Fick ihop hela tre och en halv layout, inte illa!
Här är den första som ni får se idag. Den fick bo kvar hos Pia i butiken en vecka eller två....Första DT-paketet.

Jag fick mitt första DT-paket och utmaningen var att göra bröllopsinbjudningar och placeringskort. Ett krav fanns med och det var att göra enkla kort. Så här blev mina!.Ljusfrossa.

Just nu pågår Earth Hour runt om i världen och jag passar på att frossa med lite ljus. Myser för mig själv i soffan och tänker en tanke på vår miljö!. Städartagen .

Här städas och fejas det överallt. Man får passa på när D är borta och göra som man vill! :) Jag har även hunnit tvätta, byta sängkläder, läsa ett par bra tidningar, scrappat på DT-paketet jag fick i måndags, diskat, lagat en enkel middag och så har jag förstås slappat framför tvn.... flitighetens lampa har lyst idag!

kramar Catarina.

. Släktforskning.

Har precis tittat på släktforskningsprogrammet på Svt. Som flera av er redan vet så är detta med släktforskning min andra stora passion. (Scrapbookingen är ju fortfarande nummer 1.) Varje gång jag hör något kring detta spännane tema så väcks intresset på nytt om min egen släkt. Så nu vill jag sätta igång igen, söka, hitta och förstå hur det var med min släkt förr!! Det är så kul!!!! Jag har redan kommit en bra bit på väg men det finns så otroligt mycket kring varje person och så många vägar att gå...längtar och önskar att jag hade mer tid.
stor kram till er...

. Layout för JpHobby.En "vårig" layout nu när solen tittar fram lite då och då!
Allt material kommer såklart från JpHobby.

. Designteamsalster.

Mitt första alster som designteamsmedlem blev en presentation av mig själv och min stil.

. personligt teckensnitt.

Här är en jätterolig sida där man kan fixa in sin egen handstil i datorn. En mycket rolig grej! Detta har jag roat mig med ikväll. YourFonts.....Alster.

Här kommer en massa alster jag fotat idag!


Först sidan till semesteralbumet om Vietnam.


Denna layouten gjorde jag på scrapträffen hos Pia i helgen.


En äldre layout jag hittade i en av högarna på skrivbordet.


Traditionellt påskkort Nr 1. Första för i år oxå!


Traditionellt påskkort Nr 2.

Ska nog göra resten av påskkorten i andra färger. Det tycker jag är så mycket roligare!!
kramar

. Designteamsmedlem.

Lilla jag har fått bli medlem i Pias/JPhobbys designteam. Hur kul är inte detta! Jag hoppar av glädje...måste bara smälta att det blev jag av alla som sökte.
Tack Pia!!. Lördag.Idag var det trädgårdsmässa här i stan och jag cyklade såklart dit en runda. Kul att gå och titta och två plantor fick följa med mig hem- en rosmarin och en citrontimjan! Dessa ska samsas med andra grönsaker och örter på balkongen när det blir varmare. Jag har dessutom köpt några roliga fröer som kommer med posten om en vecka. Vi får väl se om jag kan odla upp dem eller om de vissnar och dör...

Nu återgår jag till tvsoffan och melodifestivalen...
kramar Catarina.

. Nya stämplar.

Var hos Pia i butiken en runda igår när jag slutade tidigt och det blev inget papper som jag tänkt, istället ihandlade jag lite roliga stämplar på rean hon hade. Så fina och till ett superbra pris. Jag hann till och med prova dem lite när jag kom hem.Annars är det så skönt att sluta tidigt någon dag i veckan. Jag hann med att fixa mina naglar, en runda på Panduro åt David och så 2 timmar på Ikea för att handla både åt mig och jobbet!!! Jag gillar...

Sjuk har jag oxå hunnit bli. Genomförkyld med ordentligt halsont. Men nu är det bara imorgon med och då är det lugnare på jobbet- vi har planeringsdag! Jag får vila mig i helgen (mellan lördagens trädgårdsmässa och söndagens scrapträff) hahha....
på återseende

Ps. till Pia: Jag ska skicka in några alster till dig så fort jag hinner- Jag vill vara med!! Kram.Vardag igen.

Vilken härlig helg det har varit. Tyvärr går den alldeles för fort bara!! Men det går ju nya tåg:)

Annars har jag ont i huvudet fast dagen har varit väldigt bra i övrigt. Sitter och scrappar lite och funderar på vad jag ska skicka in till Dt uppdraget! Kastade ihop en liten Layout som är 8 gånger 8 tum och den blev skitbra om jag får säga det själv. Får väl ta och lägga upp den här så fort jag bestämt mej om den ska med eller inte...

storkramar till er alla.

.Här kommer jag.

Imorgon fredag bär det av mot Ronneby och en helg hemma. Ska bli kul och skönt att träffa alla då jag inte varit hemma på så länge!!!
Hoppas vi ses....

. Är trött.

Nu har jag varit hemma i Sverige ett par dagar men än är jag trött i kroppen fram på eftermiddagen. Jag går och lägger mig tidigt och är uppe med tuppen på mornarna. Så så mycket annat har jag inte orkat göra när jag kommer hem på eftermiddagen.

I söndags var jag dock några timmar på scrapträff hos Pia och gjorde 2 layouter. När jag kom hem därifrån fick jag mer energi och pysslade lite till- det blev en klacksko i papper. Min tanke är att denna sko och den ena layouten ska få representera mig i min ansökan till Designteamsmedlem som Pia just nu söker. Självfallet måste jag göra några Layouter till, när jag nu ska orka det!! Kanske imorgon då jag slutar lite tidigare...
kram