. Utmaningar för vecka 4.

utmaning: tolka en skiss!utmaning: Rosabandet!kram

. utmaningar vecka 3.

Utmaningen: skapa i färgerna orange och grön!Utmaningen: gör en dold journaling!Dt- utmaning av Pia!

Nu packar jag inför helgens resa till Rottne och en STOR scrapträff där. Det är så mycket jag vill ha med mig men allt går inte ner i väskan...alltid samma problem. Men så roligt det ska bli- jag längtar så!

kramar och ha en skön helg.

. Skola och annat.

Det är tyst här just nu som ni märkt. Jag pluggar för fullt, har mycket att läsa just nu. Den tid som blir över går till vardagshändelser och jag lever i nuet! Lite scrappande, lite förberedelser inför de närmsta dagarna har jag klämt in. Återkommer med ny energi efter helgen, då jag förhoppningsvis har scrapmaterial från Träffen i Rottne att visa er!
ha det.....Lite glass kanske.

Hittade denna tutorial på youtube och kunde inte hålla fingrarna i styr, supersött kort och kan varieras i det oändliga. Måste få dela md mig till er!


. Utmaningar för vecka 2!.

Utmaning: Maska!


Utmaning: Julkort!
. Utmaningar på forumet.
. Ett plånbokskort.

Kul att prova på nya kortvikningar och ha en anledning att göra det!

kramar

.Utmaning på forumet.

En av månadens utmaningar är att skapa utifrån Halloween efter givna ramar! Jag valde ut tre stycken och så här blev mina!
.Funderar på att sälja?.

Jag använder aldrig mina promarkers när jag då och då färglägger. Har upptäckt att jag hellre tar mina akvarellpennor till detta. Funderar starkt på att sälja mina pennor till någon mer behövande!

.Utmaning på forumet.

Denna utmaning var att skapa efter en annons.
Här är mitt verk!
Ni kanske vill se annonsen:)ha det bra....

.Utmaning på forumet.

Svart och vitt.
Jag gjorde en layout!
.Utmaningar på JpHobbys forum.

Här kommer min första veckoutmaning på JPhobbys forum. Gå in där för att läsa mer:)och så min månadsutmaning....

Ha kul...

.Sara hjärta Gustav.Min allra bästaste kollega Sara gifter sig idag och självklart var jag i kyrkan för att gratulera henne och hennes hjärta! Så fina var de tillsammans och ett underbart bröllop var det. Ännu ett Grattis till er båda!
Ett par bilder lyckades jag fånga dem på och denna tycker jag är en av de bästa! Vad tycker Ni? En avslappnad promenad till vrålåket....

.fortsatt skön helg.