. Leker.

Jag läser för det mesta på min fritid men en liten stund vid scrapbordet hinner jag med då och då;) Just nu dyker jag med huvudet före ner i spillbitslådan och skapar med hjälp av detta berg av små bitar....jag ska visa er snart- jag lovar!

tisdagskram

. Idag.

Idag är det en sådan där dag då man vill hinna med så mycket men får så lite gjort. Jag har kämpat på med en läxbok som verkade så tunn när jag började men den vill liksom inte ta slut. Samtidigt som jag läser och läser dyker det upp en massa saker jag vill/behöver göra här hemma. Ett vanligt fenomen kanske när det inte är läsa jag vill göra...
Men idag får det vara lite tråkigt och det gör inte så mycket att dagen går så fort för imorgon ska jag på scrapträff. Hurra! Hela dagen i butiken med Pia och vänner- det är härligt! Jag är laddad och längtar, det var ju så länge sedan sist! Väska är nästan packad och som vanligt vill jag ta med mer än vad jag får plats med, och jag vet ju att jag ändå inte använder allt.

Ha en skön lördagskväll och på återseende snart....Catarina.

.Skolan idag.

Riktigt rolig uppstart idag i skolan. En timmes information och sedan fick vi sätta igång direkt. Grimaser stod på schemat. Vad roligt vi hade alla 41! Vi fick upptäcka tre olika sätt att göra dessa synliga! Ett bra sätt att lära känna de andra i gruppen och få en tanke om sig själv och hur vi uppfattar oss. Digitalkameran fick följa med och föreviga!Första uppgiften var att göra en ansiktsgrimas och sedan skissa ner den på papper i kol. Saken var den att vi inte fick använda oss av spegel utan skulle känna/uppleva hur vi trodde att vi såg ut. Dessa hängdes sedan upp i korridoren.
Uppgift två var att para ihop sig med någon kompis i salen och fota varandras grimaser. Vi skulle fota tills vi var nöjda med bilden! Dessa fick oxå hänga i korridoren. Huller om buller!
Uppgift nummer tre bestod i att göra kompisens grimas i lera. Vi fick en timme på oss- ingen prestationsångest här inte, ehhh! Så här fin blev jag i lera, tack för det Anna;)

Verkligen en helrolig dag och jag som var så nervös innan, haha!

.Skola.

Imorgon börjar skolan, klockan 10.15 är det upprop och jag är mycket nervös( som vanligt när det gäller sånt här). Men det ska bli spännande oxå såklart!
Så nu är det läggdax så att jag är pigg och utvilad när klockan ringer in...
kramar

.Skaparverkstad.

Jag skapar för fullt på all min lediga tid, men inte kan jag visa er något ännu för allt är till detta!Jag hoppas att Du verkligen hänger med oss från och med 1 oktober!
KUL, KUL, KUL....

.skapat åt fint bröllopspar.

Gav brudparet detta lilla kort med kuvert innehållandes presentkort. Ett underbart bröllop blev det!
. Ett lass gamla layouter.

Det var längesedan jag gjorde dessa layouter och de har blivit liggande i en enda stor hög- tills nu! Tog fram kameran, fotade och stoppade in dem i ett album. Här få ni se!


. jag just nu.