Scrapträff i Rottne.

Denna helgen tillbringade jag i Rottne strax utanför Växjö med 78 andra galna scrappare! Landstoken ordnar denna underbara träff två gånger varje år och jag älskar att åka dit. Det tar ett tag men det är det i slutändan väl värt. Jag fick en hel del gjort och jag ska visa er så fort jag hinner fota. Men tiden går alltid så fort när man har roligt och timmarna susade förbi. Nu är det ett helt halvår till nästa, jag längtar redan!

Min ena uppgift i skolan...

...är nu klar och så här blev det. Mycket skapande involverat men inte mycket papper:) Det blev mest färg och stämplar...
Uppgiften var att utveckla sig själv genom något inom skapande och jag valde tryckteknik. Det blev en tygkasse och en kudde till soffan, båda i samma teknik.

Nu fixar jag det sist på mitt skriftliga arbete, det ska lämnas till en kursare i morgon kväll. Sedan har jag en vecka på mig och det arbete jag i samma veva fått av henne och så sker redovisning och avslutning av kursen nästa onsdag som det ser ut nu. Tänk att jag nu har gått ett helt år i skolan och snart(förhoppningsvis) är Ateljerista:)


Söndag= vilodag?

Idag är det söndag och för mig innebär det inte en vilodag. Då har jag tid att ta igen det jag inte hunnit göra i veckan.
Idag står därför skolans tre arbeten, scrappa de halvklara layouterna på skrivbordet och städning av lägenheten på mitt schema. Jag tar dem i blandad ordning för det blir så mycket roligare då!

kramar Catarina.

.Ännu en JPskiss.Gjord efter
denna skissen från den 5 april!

Om man har, som jag, en massa rub-ons och inte vet riktigt vad man ska göra med dem. Kan man sätta alla på ett enfärgat papper som man sedan klipper ut något roligt i! Visst blir det fint...

.Layout efter Jpskissen.En layout gjord efter torsdagens skiss som Ni hittar
här! Men som vanligt svävar jag ut i slutet av skapandet och på denna layout hittar ni en massa roliga dekorationer.

kramar Catarina

.Mycket i skolan just nu.

Är lite för fåordig här just nu men det beror på att skolan tar mycket av min fritid. Men jag har kul och lär mig massor och skapar gör jag oxå men på andra sätt.
Igår var jag i skolan och hade litteraturseminarium/workshop. Vi fick skapa i träflisor och limpistol. vi var fyra i varje grupp och fick ledorden " Störst, bäst och vackrast"-superkul. Tre timmar gick så fort!
Här får ni se lite bilder jag tog med mobilkameran.Det högra här är min grupps verk. Ugglans hus kallade vi den för!