.scrapträff.

Tre layouter från scrapträffen i Bromölla som jag var på förra helgen med min syster. En dag går så fort och som vanligt hann jag inte med allt jag hade tänkt göra från början. Men det var otroligt kul och inspirerande att få träffa nytt folk och se andras alster.

.allt är upp och ner.

Mycket rör sig i mitt huvud nu. Det händer saker överallt, på jobbet slutar folk-både sjukskrivningar och nya jobb- samtidigt förändrar vi vårt arbetssätt vilket jag i slutändan tror blir bra men nu är det mycket, jag har massor att göra och framför allt läsa till skolan vilket i sin tur leder till många nya tankar(bara positiva dock) om hur jag vill arbeta, det roliga vårruset hos Pia närmar sig med stormsteg och det vill jag ju oxå förbereda och vara med i. Så just nu är jag trött- kroppen sa stopp i form av en rejäl förkylning och feber som går upp och ner så jag har varit hemma och laddat batterierna några dagar. Snart dax att ta nya tag och vara med i alla händelser igen... kramar till er alla.

.2 layouter och 1 kort.Lite alster jag gjort åt Pia som Dt-uppdrag. Inte lätt att scrappa rosa när det inte är min favoritfärg men det gick ganska bra ändå.
Jag har mer att visa så vänta bara...

.MakingMemories Flutter.

Av ljuvliga papper kan man göra ljuvliga saker! Här har jag gjort en liten sko till en liten tjej eller kille. Allt material kommer från Making Memories nya serie Flutter. Ett välkomponerat material med härliga vårfärger och jag lovar att det dyker upp fler alster här snart!
Kramar Catarina

.forumbild.Tagen ute i bulltofta idag. Tog en långpromenad där på en timme, superfint med all snö och ljuset!

.punchar.

Jag är helt insnöad på punchar från Martha Stewart. Kolla in dessa så förstår ni kanske varför!
Lisa, här är
länken!

De två första måste jag bara ha...