. Scrapträff hos Pia.

Igår var jag på scrapträff hos pia i Staffanstorp. Cirka 40 stycken hade letat sig dit i all snön som kommit under gårdagen. Vi hade så kul och dagen bara snurrade sig bort. Plötsligt var det dax att ta sig hem och jag insåg att jag inte gjort så mycket scrapalster utan pratat mer...
Här är 2 av 3 layouter jag dock hann göra, den sista kommer snart:En skissutmaning jag hoppade på där man fick två egenskapsord som skulle vara med som text på något vis. Jag fick två svåra ord, rakryggad och bra lyssnare, men lyckades ändå ganska bra tycker jag!Även denna en skissutmaning. Hade bestämt mig för att göra en layout om min trettioårsdag så det blev perfekt. Utmaningen skulle vara efter skissen och titeln börja med "Jag/Du har/är" och jag valde Jag är...

Massor av snö har kommit här i två omgångar och mer väntas, så imorgon ska jag åka pulka med barnen på jobbet. Det är så roligt och då älskar jag mitt jobb!
Fortsatt härlig söndag...

.layouter för JP.
.fler layouter.
.layouter.


.latin.

"Verus amica rara avis" - En sann vän är en ovanlig fågel.


.Ren diskbänk.

Här kommer en efterbild på diskbänken som jag lovat min Pappa! För er som inte vet var den överfull med disk på lördag eftermiddag men nu, söndag kväll, efter tre fulla maskiner så är den skinande ren igen, skönt!
Tack för ett underbart trevligt kalas med finfina presenter...

Idag har jag scrappat några timmar på ett album. Ni får se när jag blir klar...30-årskramar till er.

.servettring.

Av någon anledning funderar jag alltid på hur jag ska vika mina servetter när jag planerar kalas och jag antar att fler har liknande tankar. Så idag snubblade jag in på Martha Stewarts sida och fann denna bild.Det satte igång min kreativitet och fram åkte tunt genomskinligt papper, screwpunchen med olika storlekar på hålen. En stund senare hade jag dessa servettringar i min hand. Snabba och enkla att göra.

kramar

. äntligen tid att scrappa lite.

Haft mycket och ännu mer skolarbete att slutföra men nu är jag klar med redovisningen och plötsligt finns det tid över för andra roliga saker.

Här kommer bilder på den färdiga layouten jag gjort med julkort.

och så en annan layout jag gjort.Fortsatt skön lördag. Imorgon dundrar jag ut till Staffanstorp och scrappar hos Pia hela dagen med mina Dt-kompisar. Längtar så det kliar i fingrarna...

.pluggdag.

Idag har jag tagit tag i mitt skolarbete på allvar. Nästa helg är det redovisning av terminens uppgift och jag vill ha den färdig i god tid! Lite tråkigt att sitta med powerpoint bara när man som jag inte vet så mycket om programmet. Jag har dock hittat lite tips på nätet och så får det bli en enkel presentation som jag behärskar!

Senare ikväll borde jag ha lite tid över till att scrappa klart de layouter jag håller på med. Så kanske jag kan fota dem imorgon i dagsljus och lägga upp dem här...

kram- hörs imorgon.

.de fina julkorten.

Jag har svårt att slänga alla de fina julkorten vi får! Förra årets kort står fortfarande framme i köket. Så surfade jag som vanligt och hittade denna idé hos Ali Edwards. Provade direkt och det kommer att bli superfina layouter när jag är klar... här får ni en liten tjuvtitt!

kramar Catarina


.1/1 är min födelsedag.
...och jag fyller 30 i år!
D fotade mig på min begäran igår och efter att ha festat hela natten, till 05.17 på morgonen, blir man inte bättre än så här;)
Men kul med lite annorlunda bilder att scrappa nu i dagarna, jag måste ju föreviga min 30årsdag!

I present av min älskling fick jag något jag alltid velat göra- under detta året ska jag och D flyga luftballong över skåne! Fatta vad roligt det ska bli....denna karamellen kommer att vara länge!

fortsatt trevlig kväll...