Bra idé:)

Surfade runt och hittade denna verkligt bra idén. Den ska jag prova någon dag!

8 is Enough.

fina galgar till mina alster


Fyndade dessa fina galgar när vi shoppade på stan med bästa familjen:) Nu har jag fixat klämmor att sätta fast alstrena med, inte de mest estetiska men de fungerar perfekt!

kram

Layout.Har gjort en layout om när jag blev modell för en dag. Hittade ett så bra mönstrat papper som jag bara var tvungen att använda:) Det passar så bra till blommorna i klänningen!

Välkommen till världen!Ett kort till världens sötaste liten Saga!!

Jag har vunnit...

...Prima blompaket från Stellas butik.

Ställde upp i en tävling och la en kommentar för att få chansen att vinna fina blommor från Prima till ett värde av 100 kr. Och så blev jag en av de tre vinnarna!
Hurra Hurra Hurra...
Ibland har man tur:)


Några bilder från semesterresan.Staden där vi bodde hette Blanes och låg 1 1/2 timme norr om Barcelona.En av alla katedraler vi var inne i. Från 1300-talet och bra höjd till taket :) därav fantastisk akustik.Spanien har precis vunnit fotbolls-VM och då firades det i Blanes vill jag lova:)Glass i skuggan var det enda rätta när solen stod som högst! Mums!!!Häftigaste upplevelsen på resan. Sagrada de Familia. Katedralen som Gaudí har ritat. Den var STOR och med så mycket detaljer att upptäcka.Utsikten från ett av tornen var hänförande. Men jag har aldrig varit så skakig i benen och höjdrädd som när vi gick ner från tornrummet.Ett litet räcke (som var löst, för det testade jag) tyckte de skulle räcka för att gå nerför denna spiralstentrappa med hål i mitten. Jag höll med båda händerna och mina vader skrek AJ resten av dagen. Det var 200 trappsteg i sten:)

En underbar vecka i spanien.
kram kram

Album på resan...

På varje längre resa jag gör tar jag med mig ett litet minialbum där varje sida får representera en dag. Där kan jag sedan skriva ner händelser, tankar och upplevelser som sedan underlättar när jag scrappar om resans bilder. På resan till Spanien fick detta album följa med...

.Layout.