.Earth Hour-utmaning.

Självklart har JPHobby en utmaning i samband med lördagens Earth Hour. Jag hoppas ni släckte ner!:)
Så här blev mitt inspirationsbidrag.Vill ni veta mer om utmaningen hittar ni det
HÄR...

kramar Catarina

.DT-kit.

Jag fick ett härligt kit i mina händer för ett tag sedan. Basic Greys Green at Heart heter det. Här kommer två layouter gjorda med detta.
.Art is life.

Jag har precis gjort denna layout av lite nyheter jag fick i mitt DTpaket.


Just nu gör jag skolarbete och i det arbetar jag massor med färg och tryckteknik. (Jag ska visa bilder någon dag från det!) Därför fick denna layouten oxå bli färgad, superkul att kladda!Här har jag skrivit med sticker under färgen och sedan tagit bort stickersen. Då får man se pappret under...Och så här se arbetsplatsen för färgskapandet ut. Ganska organiserat än så länge.kramar till er

.Våryra hos Pia och JPhobby.

Har ni vägarna förbi Staffanstorp på Lördag så glöm inte att titta in i butiken där Pia välkomnar våren med massor av bra priser samt gott pyssel ;)

För mer info klicka
här :Dkramar Catarina

.Beskrivning till 3Dalbumet.


Här kommer då beskrivningen till 3Dalbumet jag bloggat om tidigare. Ber om ursäkt för att det dröjde men nu har jag äntligen haft tid att scanna papprena! Hoppas det går att läsa ordentligt annars får ni hojta till så fixar vi det...
Catarina

.mer vårrusutmaningar.

utmaning nr7: En liten kortutmaning där man inte fick lov att göra en "vanlig" vikning på mitten som traditionella kort. Dessutom var detta en Kitutmaning vilket jag helt glömt bort så min fjäril blev i fel material:) men jag gör nog några till snart för de blev så fina!


utmaning nr8: Den roligaste så här långt, gör ett minialbum med dina egenskaper inuti. Använd dig av Kitet. Så här blev min!


.mina egna vårrusutmaningar.

Utmaning nr5: Här är min egen utmaning. Använda kitet var ett krav och så skulle layouten eller kortet vara runt/cirkelformat.
Utmaning nr6: Oxå min egen utmaning till detta vårrus. Skapa något i 3D löd denna utmaning. Jag har gjort muffins och jordgubbsaskar.


.vårrusutmaningar.

Vårruset är ett scrapevent annordnat av JPhobby och oss DTmedlemmar där. Vi är i full gång och totalt är det 14 utmaningar att scrappa under mars månad och dem tävlar man med om man inte som jag är DT. Men jag gör alla 14 i alla fall för det är så himla kul med utmaningar.
En del är redan uppladdade på forumet och självklart ska jag visa dem för er oxå här! Så håll till godo och inspireras:

Utmaning nr1: skapa ett kalasset, det skulle vara ett inbjudningskort och något altrat. Jag gjorde ett grattiskort och en tårta i form av tårtbitar där man kan lägga något gott i varje bit då de är som små askar.
Utmaning nr2: Skapa efter en skiss. Här skulle man ha med något gammalt( jag valde småpengar), något nytt( blev dekoration), något lånat( tack Lisa, här kom din punch till användning) och något blått( en knapp). Detta var även en Kit-utmaning vilket betyder att ett kit från JPhobby ska användas.
Utmaning nr3: En sifferutmaning. Här skulle du ha med 1 av något, 2 av något, 3 av något osv. så långt man kunde. Det var grymt svårt och jag kom till 10 totalt! Kitutmaning, så det gällde att hålla koll på materialen oxå.
Utmaning nr4: En färgutmaning. Scrappa i färgerna gult och brunt.fler kommer....

.tvkväll.

Snart kommer svärmor på besök och tillsammans ska vi äta god mat och titta på meodifestivalen på tv. Härligt att bara få koppla av efter en lång dag med pluggboken i handen! Fast jag har hunnit scrappa lite oxå, här får ni en tjuvtitt på alster som kommer snart:)

Heja Peter Jöback ikväll....lördagskramar till er!
.Heja David.

Min sambo kör Vasaloppet imorgon! Håll tummarna för honom, det gör jag. Klockan 8.00 går starten då sitter jag framför tvn...

kram

.mina nya leksaker.Detta är mina nya leksaker som kom med posten för någon dag sedan! Mina skatter....bara mina, ingen annans....me like!

.Album.Detta album har jag inte visat er! Jag har gjort det för JPhobby butik och lagt upp det på dess hemsida men inte här upptäckte jag. Blev så nöjd med detta album då det handlar om några av mina och min älsklings upplevelser tillsammans...

kramar från en sjuk Catarina.