Spanienlayout.Det blir några sådana här layouter just nu för jag har många bilder att scrappa från Spanienresan. Alla är i formatet 8.5x11 tum.

De senaste korten.

Ett kort har legat på skrivbordet ett tag nu och äntligen tog jag tag i att fotografera det för att visa er:) Dessutom gjorde jag ett kortfodral till ett presentkort som skulle ges bort för ett bra tag sedan så det fick oxå följa med i detta inlägg.
Pia utmanar oss en sista gång.

Pia gav oss två utmaningar för att avsluta vårt DTuppdrag hos henne.

Jag började med Annonsutmaningen och här kommer annonsen jag valde ur tidningen "Metro Bostad" som kommer i min brevlåda varje fredag. Den inspirerade mig i sin enkelhet och det stora fotot.Och här är Layouten jag gjorde!Jag gör gärna enkla, rena layouter med bara några få dekorationer. Min tanke var från början att använda ett stort foto men det slutade med ett "vanligt" 11x15 cm. Layouten är i formatet 8,5x11 tum eller Lettersize. Jag försökte plocka upp formaten i annonsen och det avlånga utseendet:)


Utmaning nummer 2- EGOutmaningen:)
Det skulle vara MYCKET text och handla om mig. Själv tycker jag att jag lyckades ganska bra eller vad tycker Ni?


Materialet på denna layout består av Craft Cardstock som grund. Sedan har jag använt fem olika sorters stämplar som jag fyllt pappret med. Turkos Cardstock som fotomatta med en Martha Stewartpunchad sida. En stor Qkutstansad fjäril sprayad med glittermist och tre små från JenniBowlin dekorerade med turkosa bling. I varje "Bubbla" har jag sedan skrivit ord om mig själv!

Tack Pia för två roliga utmaningar:) Många kramar till DIG!

Scraplagrets septemberutmaning

Jag har hängt på
Scraplagrets septemberutmaning.

Här är min Layout på tema TID.
Tid för mig är att njuta av mina lediga stunder och göra roliga saker! Jag valde att göra en layout om när jag och min sambo tog med oss picknick och drakar att flyga med till stranden för ett tag sedan.
En kul utmaning och layouten blev jag riktigt nöjd med. Jag gillar färgkombinationen turkost, grönt och svagt aprikost!

kramar Catarina

Blivande julkort.Har lekt med stämplar nu ikväll. Började med en layout och blev inspirerad att fortsätta med en idé till julkort. Så såhär ser det ut just nu på mitt skrivbord:) Jag tog fram alla julstämplar jag hade- upptäckte jag hade fler än jag trodde!! Imorgon ska jag göra klart dessa korten, det är skönt att vara ute i god tid.

långa plattor till Cuttlebugen.Cuttlebuggen har nu fått tillökning i form av längre plattor. Mina gamla börjar bli slitna och dessa är mer anpassade till de större diesen i min samling. Dessa önskar jag mig! Förslag på var man kan hitta sådana finns
här!

scraplagretNågot Du inte får Missa!! Jag gör det inte:)

Kolla in det
HÄR.

Layouter i lettersize

Nu är det dax att scrappa sommarens bilder.

Här är min semesterresa till Barcelona som jag valt att scrappa i lettersize alltså 8,5x11 tum. Jag vill ha med så många bilder som möjligt på layouterna och därför blir det mycket foton och lite dekorationer. Jag har valt att arbeta med papper från Basic Greys Kioshiserie då detta är papper med pastelliga, starka färger och Barcelona var en färgstark stad:) Jag använder även minnen som jag tagit med därifrån som dekorationer, tex. tågbiljetten på första layouten!

Skön Lördag
Catarina