Måste få visa.

Vi hämtade hem barnvagnen i veckan oxå och jag packade upp den med detsamma:) Rena rama julafton!
Så fin, jag gillar den skarpt!


Bebismagen v. 27
Ett litet kort.


Layout för vecka 12.


Layout för vecka 17.


Layout för vecka 14.Jag är långt efter när det gäller att scrappa veckolayouter men jag har inte gett upp. Nu tar jag dem i oordning efter vad jag har lust att scrappa:)

Layout för vecka 9.Kram

Bebis vecka 25.Det blev picknick och promenad i bokskogen runt Torups slott idag. Passade på att föreviga magen i vecka 25(24+6). Den växer så det knakar...

Rea. Rea. Rea.

Nu är det rea i massa butiker här i Malmö och självklart får man ju passa på att fynda lite!

Igår var jag på Polarn och Pyret  där jag handlade några plagg för halva priset. Jag blir så glad av deras underbara kläder. Fullt med färg och härliga mönster, precis som det ska vara. Typiskt att de ska kosta så mycket bara!
Dessa byxor fick följa med hem samt ett par randiga byxor och en knallblå tjockare hoodtröja.Sedan hamnade jag av en slump på Åhléns som oxå reade ut. Där blev det ett par neutrala byxor och en Barbazootröja:) Hade spanat in den tidigare och för 50lappen blev den min! Den jag handlade går helt i svart och inte som nedan i grått:)Kramar från mig och hon som sparkar i magen just nu!

Mer på önskelistan.


Underbara moln! Jag har helt kärat ner mig i dessa underbara moln från Gunilla Axén. Påslakan, spjälsängsskydd och skötbädd skulle jag lätt kunna klicka hem till vår bebis:)
Här finns allt samlat!

Inhandlat till bebis och önskningar.

Har gått och spanat länge och väl på bra och prisvärda saker till bebis i olika butiker. Nu har jag inhandlat några av de jag gillat mest! Märker oxå att jag är ganska noga med vilka färger och mönster och jag har nog hittat en stil som passar oss:)En orange fleecepläd från Ikea. Kommer att bli fin i vår turkosblå vagn!
På hemtex hittade jag detta påslakanset med stjärnor i grått samt en mjuk och go blå bomullsfilt.


Kudde och täcke har jag köpt, vi får väl se om det behövs i början:)


Sedan har jag ju en lång önskelista:


Spjälsäng Gulliver från Ikea 795:- samt madrass Vyssa Skönt 399:-Madrasskydden på Ikea var mjuka och sköna:) 49:- för 2 stycken.


Och dra-på-lakan från Ikea 79:-/2 stycken eller Hemtex för 99:- styck. Vita, såklart!

kram

Finaste framsidan till Albumet.

Målade framsidan till albumet klart turkos och så en remsa med matchande mönstrat papper, som för övrigt går igenom på nästan alla layouterna. Ett köpt vykort på en av sevärdheterna och så lite nödvändig text! Färdigt:)
De sista letterlayouterna:


Letterlayouter.

Albumet är äntligen klart men jag har ju glömt att visa en massa layouter för er. Totalt blev det 40 stycken. Så här kommer dessa:


Barcelonaalbum.