Layoutlift.

Blev inspirerad av den
här tjejen och skapade denna layouten. Kul att kladda med färger även om jag inte riktigt har samma ork just nu...

kram

Morsdagkort.Ett kort till mor på hennes dag!

Barnvagnen.

Nu har vi bestämt oss för barnvagn och denna är beställd:)
Det blev en Brio Go 2011 i färgen Cool Blue, jag är så nöjd!
Babyskyddet kan man dessutom sätta fast direkt på chassit vilket är ett plus när man behöver snabbhandla eller liknande.
Magen idag.

Jag har börjat växa lite nu. Så här är magen i vecka 21.

En vecka senare...

Vi fick åka in på ett andra Ultraljud då bebis inte ville ligga som vi och barnmorskan ville och då fick vi se henne( om barnmorskan gissar rätt) igen. Det är bästa filmen någonsin att ligga där och titta på det liv som växer i mig!
Grattiskort.


Barnvagn?Det lutar starkt åt den här barnvagnen om jag får bestämma. Brio Go 2011.
Men den är dyr totalt 9000:- får vi lägga ut för chassi, sittvagn, liggvagn och babyskydd till bilen. Då är tanken att vi kan använda den fram till att bebis är cirka tre år. Och sälja delarna efter hand...kanske.
Är det värt det?

Skapat till Barcelonaalbumet.

Allihop snabbscrappade i Lettersize.

Kramar

Små kläder.

Har köpt och tvättat de allra första barnkläderna till vår bebis. Det blev en uggletröja så klart då det är mitt favoritdjur fortfarande och så hittade jag en Starwarströja som bara D älskar. I övrigt blev det ett litet set med neutrala basplagg, body x2, byxa och strumpor. Allt i gult och grönt! Härligt vill jag lova...
Bara Vår.Det bästa som finns just nu!
Bebis v. 20...

En liten hemlighet......min mage har börjat växa:)

BarcelonaAlbumet.

Nu är det inte många plastfickor kvar i albumet, närmare bestämt 4 stycken. Alltså har jag 8 layouter kvar förutom dem nedan som jag ska göra innan detta långa projekt känns avslutat! Jag tyckte när jag började att jag framkallat massor med bilder och kunde då inte förstå hur de alla skulle få plats i ett album men nu när jag är nästan färdig så har jag till de senaste layouterna fått framkalla ytterligare foton. Många härliga minnen kommer att finnas i detta album!

Kram