.Snö.Snön har kommit till Malmö och det är verkligen dax att plocka fram vinterjackan och de varmaste vantarna! Det är friskt och kallt ute!

. Kom på.Fick en jättefin clearstamp av Pia, tack så mycket! Problemet var att den är stor-jättestor, så den passar inte på de vanliga akrylblocken jag har. Jag funderade på vad jag skulle sätta den på för jag ville ju verkligen prova den. Men så kom jag på att jag kunde använda mig av cuttlebugens plattor som är i perfekt storlek. Sagt och gjort det fungerade finfint!
Resultatet får ni se när layouten är färdig.

. Stress.

Det är jag just nu. Jag har haft lite mycket tankar i huvudet och känt att jag måste lite för mycket så som bonus har jag fått ont i min mage igen. Så nu har jag bestämt att jag tar det lite lugnt ett tag framöver och bockar av en del saker.
På återseende en annan dag...kanske snart!. julkort.

Så lite fler julkort, sista kortet har jag hämtat inspiration från
denna tjejen!

. Ljuvliga mästerverk.Kolla in
denna tjejen och hennes ljuvliga alster. Jag blir så sugen på att själv prova något enkelt. Så vackra kakor och tårtor, tack för att du delar med dig Linda!!

. till mina promarkers.

Så här blev den lilla boken kring mina promarkers!

papper: svarta papper och vita albumark.
stämplar: nyckelpiga från heidi swapp och en lånad filur.
text: cuttlebugalfabet och datorutskrivet.
dekorationer: dies från quickutz, röda eyelets och ett svart band.
färglagt med promarkers såklart.

. mer Önskar mig.


Alltid lika fina glasen Intermezzo.
Dricksglasen har vi 13 stycken, två stycken whiskeyglas, 10 stycken champangeglas och 8 stycken ölglas.

. Just nu.

Just nu håller jag på med detta lilla album till mina proMarker-pennor. Så att jag vet vilka jag har och lite hur de är färgkoordinerade:Fast nu gör jag en paus då svarta papper i just denna sorten tog slut här hemma, typiskt!!

. Nya Alster.