.: Nygammalt :.



En layout från scrapträffen. Gammal för mig och ny för er!
Ha det gott så länge...

.: Härligt! :.

Tack för en härlig helg, min familj. Jag hade underbart kul!♥

.: Kort :.







Med nya Pro marker pennor är det plötsligt jättekul att göra kort!!


.: Min maskot :.



Här är min nya uggla. Han sitter just nu brevid datorn och gör mig sällskap när jag skapar. Så småningom ska han få följa med till jobbet och bli sällskapsuggla i mina samlingar tror jag!

och så en tjuvtitt på skapade alster:



.: Många ideer :.

Det är många ideer som far runt i mitt huvud och jag kommer just nu hela tiden på nya jag vill prova både åt jobbet och här hemma.

Har varit hos Pia idag och handlat in några nya Promarker-pennor, så kul att titta i butiken, inspireras och prata!
Sara, jag kollade upp och hon har en bra skalpell och linjal så det finns på lördag. Till bra pris oxå!!
Annars ikväll har jag suttit och målat lite uppstämplat och gjort några julkort. Tv.n stod igång med Martin Timell och hans gäng, där fick jag ideer till ett av rummen på jobbet. En fin rullgardin med stjärnhål skulle passa bra för ett fönster. Återkommer med mer om det blir av...

Godnattkram
Nu är det sovdax-ska upp 05.00 imorgon, puh.
Catarina

.: Scrapträffen :.

Lite bilder från en underbar träff jag var på i helgen!!





Bilder på layouterna jag gjorde under dagen kommer när jag hinner fota dem. Imorgon efter jobbet ska jag ta en tur till
Pia för lite inspiration och så blir det nog några nya promarker-pennor!!

kram

.: Scrapträff i helgen :.

Hurra, äntligen har nu den efterlängtade helgen kommit och imorgon jobbar jag bara några timmar sedan har jag minisemester och då tar jag första tåget till Blekinge. På lördag bär det sedan vidare upp i Småland för att landa på stor träff i Rottne!! Det ska bli så kul.
Annars ska det bli så skönt att komma iväg från jobbet några dagar. Jag behöver göra något annat för det har varit många turer hit och dit där! Ska bli roligt att träffa alla nära och kära oxå, det var ett tag sedan sist...
Puss och kram till er alla♥ och på återseende på måndag med mycket inspiration och kanske några nya alster.

.: slappedag :.

Det är så skönt att bara slappa en hel dag. Det har jag gjort idag! Eller nästan för jag upptäckte att några av mina finaste blommor fått ohyra så det har jag pysslat med någon timme. Ringde lillasyster och fick bra råd av henne, tack proffssyster!! Några åkte ut på balkongen och resten fick sig en ordentlig dusch vatten över sig. Som tur är upptäckte jag bara ohyra på tre växter, resten har jag nu stenkoll på de närmsta dagarna.
I övrigt har jag plockat lite bland mina scrapprylar, jag har alldeles för mycket och en hel del ska med till helgen och säljas på loppis. Längtar så efter helgen då jag ska upp till Rottne på roligt träff!! Förresten Lisa, ska grodan med?
Lämnar er med lite mer godis:









.: skapar :.

Måste bara få visa er (så här nästan mitt i natten) vad jag sitter och pysslar med. Jag hittade för några timmar sedan en tjej på youTube som gör en massa roligt scrap, Marion är hennes namn på "apieceofscrapdotcom". Jag föll för ett litet album gjort av kuvert och såklart var jag tvungen att prova nu ikväll. Efter ett par misslyckade försök, bland annat för små kuvert, lyckades jag och det blir super fint. Ledsen att bilderna som följer är suddiga, det är inte så lätt att fota utan dagsljus, men ni får i alla fall se några bilder på albumet så långt!
natt kram







.: Lite Julkort :.







Ps. Kerstin, jag har semester vecka 44, så då har mamma pratat om att köra en runda. Kram!



.: Sjuk :.

Har haft feber i två dagar därför har jag inte varit här inne och uppdaterat. Men nu är jag i alla fall bättre och ska tillbaka till jobbet imorgon.

Här kommer layouten jag gjorde på scrapträffen. Lite sämre kvalitet på fotona idag då solen gått ner bakom huset då jag kom på att jag skulle fota. Denna går i alla fall i somrigt grönt med vit bakgrund!




Nästa layout gjorde jag förra veckan med mina nya sprayfärger. Jättekul och jag vill ha mer sådana färger! Lätt beroendeframkallande...




Och så den sista för idag. Denna är lite speciell för den kom till på "scrappa-daj"-maran vi hade hos Pia i affären en gång i augusti. Alla som var med och "tävlade" har gjort en del på layouten, riktigt roligt! Sedan har den hängt i affären en månad för tävlingens skull.



kramar ina♥



.: Bättre idag :.

Nu mår jag bättre, huvudvärken har äntligen släppt och jag antar att det har med jobbet att göra. I torsdags var jag på scrapträff hos Pia, alltid lika roligt! Alsterna jag gjorde under kvällen kommer när jag har tid att fotografera dem. Snart, jag lovar!!
I övrigt har vi, D och jag, njutit av dagen. Varit ute och luftat oss på Bulltofta rekreationsområde, ett härligt område precis vid Ikea med många stigar att utforska, En tur till vänner på kanelbullekalas och så avslutade vi med middag på favoritresturangen för tillfället Green Mango, thailändskt med lite vin till maten. Så nu ska jag scrappa lite till medan D sitter i vardagsrummet och dricker öl med en gammal vän. Kanske smyger jag ut dit en runda oxå, vi får se!!
Härliga lördagskramar till er.