Några layouter

Några layouter hann jag allt med på träffen som för övrigt var mycket trevlig. Det blev en hel del prat och massor av nya produkter:)

Här kommer en jag gjort med foton från vår semester:


scrapträff

Idag susar jag iväg på scrapräff hos Pia tillsammans med hela DTgänget. Det ska bli så kul! Får se om jag hinner göra några alster idag...

kramar

Ett kuvertkort

Fick en beställning på ett kort till en tjej som fyller år!

Passade på att göra en annorlunda vikning:)

kram

Julkort.

Jag valde att göra ytterligare en utmaning till mig själv baserad på "8 is enough" och detta material valde jag ut att arbeta med:Julkort var det jag planerade att skapa denna gången där av materialvalet.

Jag valde oxå att arbeta efter en skiss och denna hittade jag
här:Så här blev mina fyra kort!

kram Catarina

Ny möbel..

Var på Ikea och köpte bland annat denna hurts. Nu har jag skruvat ihop den och ,efter ett par små missar av mig:), så står den så fint i arbetsrummet. Rymmer massor och vitt är mycket snyggt!


Före:
Efter:Ha en bra dag!

Altrad ask till mamma!Min mamma önskade sig fler kort att skicka till vänner och släkt. ( Jag gör kort till henne lite då och då!) Denna gången valde jag även att altra en liten ask så att hon kan förvara korten fint. Det är roligt att skapa och ge bort:)

tårtkonstBlir så sugen på att göra så här fina tårtor och muffins.
Här finns en länk till produkter!

Dax att prova någon dag...

Min vinst.Här är min vinst som kom från Stellas härom dagen :) Finfina blommor!

layout med kärlek.Med mönstrade papper från Prima, Advantus, Pion design och American Craft gjorde jag denna layouten om kärlek. Jag tog acrylfärg och målade som bakgrund och så ett rutsystem på det. Sedan lite dekorationer i form av metallspänne, blommor, skelettblad, fjärilar, bling, filtdekoration, band och biljett. Stickersalfabetet kommer från Basic grey. Allt finns på JPHobby.

kramar