070628

Nu börjar snart min semester, imorgon för att vara mer exakt (om någon nu kunnat missa det). Tar tåget hem till mina kära föräldrar så nu blir jag borta en vecka eller så! Jag ska koppla av och njuta av livet.... återkommer med nya krafter och ny inspiration.
Ha det bra så länge och en stor SOMMARKRAM till er!



070626



Här är en Lo jag blev sugen på att göra efter en inspirationsrunda på olika bloggar idag...




ps. Nu är det bara 3 arbetsdagar till sedan har jag semester, Hurra!

070625

"Det är endast med hjärtat man kan se rätt.
 Det viktigaste är alltid osynligt för ögat."

070621

Måste bara visaa denna underbara Lo som jag hittade hos swe scrapbooks blogg av helenah.  Den är urläcker och jag måste absolut använda denna någon dag... och vill oxå berätta att hon har massor av fina Lo´s på sin blogg som faller mig helt i smaken! Tack för inspirationen Helena...

HelenaH:
image71


Och en glad Midommar till er alla!♥     Simma Lugnt!!

070619

image70

Dagens kort ska skickas till min kära syster som fyller år nu i veckan! Och vill bara tillägga att papprena jag använt är inte aprikosa utan beiga!


070618- sist ut

image69

Till sist vill jag ge er en bild på jordgubbarna jag köpte på torget idag. Det är verkligen gott och jag kan inte sluta äta dessa söta skapelser! Visst längtar man till sommaren när man ser en sådan här bild...

krAMar

070618- nummer 2 för dagen

Här kommer äntligen de scrappade sidor jag talat om att jag skulle lägga in tidigare. Det blev en hel del strul med scannern men jag vann till slut!

image67



image68

070618-första inlägget idag!

Åhhh, vad jag längtar till semestern! Vill vara ledig nu, Bums. Men 8 dagar kvar att jobba...pust...

16 Juni 2007

Hejsan, det händer en hel del här hemma.  Först och främst var jag ju på grillfest med mina kollegor, tack för en underbart trevlig kväll, det kan jag gärna göra om snart. Så blev den fredag och dax för nästa grillfest, D´s jobb bjöd in till midsommarfest. En lång trevlig kväll blev det med många nya ansikten att prata med och gratis mat och sprit tackar inte jag nej till precis ;)

Idag har jag varit ute i det underbart regniga vädret. Jag tog en promenad på cirka 40 minuter och trots att jag tagit regnstället på var jag jätteblöt när jag kom hem. Men det var så skönt att promenera, helt själv var jag, ingen ville ju gå ut i detta ösregn! Nu ikväll har det blivit bio i vardagsrummet med D och hans kompisar, de sitter även nu där och jag hör dem skratta åt fotbollsspelet som är igång. Kvällen är ännu ung...

Stor Nattkram♥

ps. Jag har scrappat lite som jag tänkte ladda upp i morgon, på återseende då.

14 Juni 2007

Är hemma och vänder en runda. Ska grilla med arbetskamraterna senare ikväll, jag gillar läget!

Dagens tips är att man kan beställa gratis foton på Fujidirekt, 50 stycken foton får du för endast  fraktkostnaden på 30:-.  det är inte illa! 
http://www.fujidirekt.se/asp/_campaign/mail7608/

Och så sist men inte minst...

11 dagar kvar att jobba innan semestern.

13 Juni 2007



Man lär sig något nytt varje dag. Idag har min älskade sambo visat mig hur jag kan leka med färg och gråskala i Photoshop! Visst blev bilden fin! Nu vill jag göra så med många bilder, bara jag kan komma ihåg hur jag skulle göra...

stor kvällskram till er

13 Juni 2007

12 dagar kvar...hehe

Semester

13 ARBETSDAGAR KVAR...

Nedräkningen...

...har börjat för snart är det semester, Hurra! Jag längtar nu till min ledighet och vila...

14 ARBETSDAGAR KVAR...

ballonger i massor...



Här kommer den ena Lo´n jag påbörjade på scrapträffen. Nu har jag äntligen gjort den färdig och jag är riktigt nöjd med ballongerna.

blommor...

image64

Jag älskar att ta foton på blommor av olika slag. Så här kommer en Layout jag gjorde härom dagen. Färgerna är dock inte riktigt så aprikosa i verkligheten!
kram på er♥

Scrapträffen i Bräkne-hoby...



Denna Lo hann jag göra färdigt och ett kort men det glömde jag. Jag kommer att få det senare och då får ni oxå se. Sedan började jag på två olika Lo`s men de vill jag göra klara innan jag lägger in dem här.
Kul var det ialla fall och mycket tips och inspiration fick jag under dagen.

image61

Scrappakalja var där med sin butik. Jag hittade en hel del saker jag bara var tvungen att köpa!!

image62

Här är alla glada scrappare...fullt upptagna.


image63

Min kära syster har introducerat mig i denna härliga hobby!

Ha en skön Onsdagkväll...

Sveriges nationaldag idag...

Det firade vi genom att sova länge och bara ha en underbart slapp dag. Grillning och fotboll blev det oxå nu på kvällen! Så gott...
Jag tänkte lägga upp lite bilder från scrapträffen som jag var på i helgen, nu medan  pojkarna sitter bänkade framför tv:n. Har inte riktigt tagit mig den tiden nu under veckan, det har varit mycket annat att tänka på!
På återseende snart alltså...