scrapträffen i Bromölla

I lördags var jag och syster i Bromölla och scrappade loss hela dagen. Jättekul var det och mycket nya människor att lära känna. Hur kul som helst!! Här kommer två alster jag hann göra klart.En ny dies har jag införskaffat, en flourish/swirl, och jag är så nöjd med denna. Så jag visar en detaljbild med denna på.


och så sista alstret;
FondväggSå här fin blev fondväggen i vardagsrummet! Vi är så nöjda båda två!!

ut och resa

Kommer precis hem från en härlig, kreativ kväll i scrapperiets tecken. Jag hann göra två alster och jag visar dem på söndag eller måndag.
För imorgon bär det av hem till släkten och en underbar helg fylld med händelser....
så jag återkommer med nya krafter. Ha det bra så ses vi kanske!!

nu målar vi...

Så här ser det ut just nu! Jag har ingen vana att hantera roller på pinne, men kul var det och fort gick det!!
stora kramar...måla om

Nu är vi på gång att måla om i vardagsrummet på riktigt, jag har kanske pratat lite löst tidigare men nu ska vi verkligen ta tag i den saken. Problemet är att D och jag har två helt olika visioner om hur fondväggen ska bli!
Så...vad tycker du?
Se förslagen
här.

lekt i photoshop

Blomsterfestival

Här har det i helgen varit blomsterfestival i Pildammsparken. Underbart men blåsigt väder. Mycket folk och underbara blommor överallt! Jag njöt occh tog många fina bilder med min kamera...se och njut Ni med.... 

ScrapKort

fredag kväll

Nu sitter jag här i mysbyxor och tänker tillbaka på den långa veckan som varit. Pust den är över!
Ikväll har vi haft picknick med jobbet ute i västra hamnen- fy vad det blåste till en början men senare avtog det och blev riktigt skönt. Jag måste få säga att jag har några underbara kollegor - jag stormtrivs med dem. Lotta det är synd att du ska sluta, hur ska jag överleva utan dig i närheten. Sara kul att du har hittat till oss och jag hoppas att vi får ha mycket roligt ihop!
Kram på er....

I övrigt är det helg och jag ska njuta av att vara ledig. Självklart ska jag försöka hinna lägga in mästerverken jag gjorde på scrapkvällen under helgen, troligtvis blir det imorgon. Imorgon blir det även ett besök på blomsterfestivalen som arrangeras denna helgen. Kameran får följa med så vi får se om det finns några foton att visa mot helgens slut.
Slutligen blir det så klart till att ta fram grillen och fixa lite kött- det är obligatoriskt varje helg numera.

Ha det-Catarina

diskussioner

Vilken lång dag det har varit och vi har haft långa diskussioner på jobbet. Ibland tänker inte folk som jag gör och då händer det saker vill jag lova...nog om detta. Nu är det dax att packa väskan och bege sig till scrapbutiken för en trevlig kväll med mycket scrappande och goda vänner.

Hej på er...

mer scrappatMer bilder från i jul, här när vi hämtar hem granar från sommarstället.

scrap

grillat

    Helgen går så förfärligt fort men jag fick ändå gjort en hel del i lägenheten mellan varven ute i solens underbara strålar! Gardinerna kom slutligen på plats och vi är så nöjda med resultatet, både jag o D. Jag fick även upp min nyinköpta lampa över köksbordet precis som jag ville!
I övrigt grillade vi på nyinköpta grillen och det är så gott. Längtar redan tills vi kan grilla igen...

image301scrappat på träffen

image299

image300