skapar kort...

Nu sent ikväll surfade jag runt på lite utländska bloggar och hittade de här små söta chokladkakorna. Var tvungen att sätta ihop ett kort lite snabbt. Är egentligen jättetrött men vad gör man när det kliar i fingrarna!
Inspiration!
image271
Här är bloggen bilden kommer från:
http://rnjetta.typepad.com/my_autobiography/

Och så mitt kort då:
image272

Nu ska jag sova sött, Godnatt.
ugglor

Min nya kompis som flyttat in hos oss. Han vakar över mitt scrapbord!!

image270

Just Nu....Söderläge. Del 3.

Just nu planterar Maria Arborgh de sista plantorna framför vår grannes hus. Macktäckare tycker jag mig se! Jag fick oxå en chans att se henne och säga hej då jag kom hem i precis rätt ögonblick. Tv teamet verkar dock redan ha packat ihop för dagen så i Tv kommer jag inte, haha....

image269Söderläge- Del 2

Satt bänkad framför tv.n ikväll då klockan slog 20.00 och Jovisst, det var vår granngård de fixade till. Så roligt då jag såg några glimtar från vårat eget hus och gata. Mer kommer det i nästa veckas program så då sitter jag där igen.
Dessutom var ju D och jag tvugna att kolla in gården "Live". Så sent i eftermiddags efter jobbet gick vi dit o kollade, så fint verkligen!

Kvällskramar Ina.

Söderläge

Kom hem idag från jobbet och möts av att mina grannar lägger kullersten framför sitt hus. Oj tänkte jag, här fixas det! Sedan såg jag skylten " Söderläge" och förstod då att mina grannar är med i tvprogrammet!
Förra veckan stod det en svt-buss där några dagar och de har haft en contaner.
Så kul tycker jag, Nu måste jag titta när de visar på Tv!
image268
Text hämtad från
Svt.se:
I första programmet tar sig Maria Arborgh an en sliten stadsgård i ett klassiskt 30-talshus som blivit bostadsrättsförening. Huset är varsamt renoverat men gården har egentligen aldrig fungerat särskilt bra. Marias uppgift blir att göra en helt ny gård tillsammans med de boende i huset. Det blir en ny cirkelrund uteplats, med en skärm av vide som skapar rumslighet. Även eleganta skydd för sopor och cyklar skapas. I programmet visas även hur man väljer träd som passar för en liten plats och vad man kan göra med en framsida inne i stan.

solkramar från Malmö

Gardiner

Idag har vi hängt upp nya gardinstänger. Tänke oss att det tar några timmar, men icke. Efter 7 timmar satt de där de skulle, kvar var bara städningen. Pust vilken dag. Men fint blev det, nu svajar inte gardinstängerna. Tyvärr var det inte så lätt att dra gardinerna i skenorna som vi ville. Utan här får vi komma på en ny lösning tror jag.
Vi har ju en specialare till gardinupphängning för er som inte vet det! Gardinerna hänger på fönsterväggen i vårt vardagsrum och så ska man kunna dra för dem även på andra väggen för vår projektorduk när den inte används!
Ha en skön Lördagskväll, nu ska jag slappa!!

image267

Tiden....

...flyger och jag med den. Herregud vad jag inte hinner med något alls känns det som. Önskar att dygnet hade fler timmar just nu!!! Men jag får återkomma med ny inspiration när det går....kramar.Balkongen

Igår slutade jag tidigt från jobbet och passade på att fixa färdigt balkongen. Nu har vi fina vårblommor i alla våra krukor och när solen  kommer är det bara att njuta där....
image263image266
image264

Observera den underbara, söta prinsgrodan som jag inte kunde motstå att köpa på Plantagen där vi oxå handlade blommorna!

♥vårkramar♥

Tjuvtitt...

image262

Detta gör jag just nu, men är inte riktigt färdig ännu!

Alster...

image261Tid...

Tiden går så fort ibland. Jag hinner inte riktigt med allt jag vill göra. Men jag prioriterar det som är roligt så får det tråkiga, som att städa,tvätta, bara göras om det hinns eller om man inte klarar sig längre.

På jobbet händer det även där massor. Just nu ska jag få en ny kollega verkar det som. Om allt går som det ska bör h*n börjar den 1 Maj men fortfarande finns det en massa "om" med i bilden!! Det är bara att vänta och se....processen att anställa är ju lång.
Och så har vårens samtal med föräldrar börjat, alla ska få sin del av enskilda samtal. De tar tid vill jag lova.

Jag längtar verkligen till den riktiga våren börjar då man kan vara ute mesta delen av dagen och njuta av ljumma vindar. Här regnar det alldeles för ofta.

Nog med svammel från mig, borde lägga in några nya alster för det är ju roligt. Och så ska jag säga att jag har flera på gång men de är inte klara ännu.

lördagskramar på er♥

Vårfint

Här lyser solen idag från en blå himmel. Vi andas vår!!
Jag handlade häromdagen lite vårblommor på torget och idag har jag planterat dem ute på balkongen några av våra krukor. Så fint blev det direkt med lite färg.
Annars är det som vanligt här. Jag har slutat tidigt idag, så skönt med lite extra lång eftermiddag. Sen blir man ju såklart lite slö av att gå upp så tidigt, 5.00 ringde klockan!! Puuhh.
Nu ska jag iväg till affären sedan sätter jag mig och skapar lite tror jag.....kram

image260

Scrappat...

image259D är hemma...

...och det var så härligt  att se honom!  Med sig hade han en hel påse med scrapsaker han inhandlat,hurra och jippi!!!
Lycka gånger 2...

image257
2 stycken stora dies

image258
en massa clearstamps och bakom skymtar rub-ons

Nu så...

....fungerar bloggen igen som den ska efter några dagar med serverproblem.... Så nu har jag massor jag vill visa och berätta om!!!

?kramar?