Layout från scrapträffen i Bromölla

Det är inte lätt att fotografera alsterna just nu med detta tråkväder. Jag har faktiskt försökt men bara denna layouten av tre blev okej att visa här. Får försöka igen senare...


En riktig höstlayout med bilder från Kivik.

ha en skön söndag.

Scrapträff i Bromölla.

I helgen var jag på Grodans scrapträff i Bromölla med två av mina systrar:) Lika härligt varje gång! Några alster hann jag allt göra även om tiden gick till mat, prat och shopping.
Visar er korten jag gjorde idag så får ni se layouterna en annan dag. Korten fick stanna hemma hos mamma och pappa för att förhoppningsvis skickas till släkt och vänner i jul!Om ni vill veta vad jag använt för material får ni fråga!

Härlig tisdag på er:)

Lekt med gamla bokstäver

Plockade fram lite gamla stickersbokstäver jag hade liggande och lekte med Glimmermist över dessa. Det blev riktigt bra effekt på pappret.

Nu är det söndagsmys:)

Layouter från semestern

Just nu gör jag massor av layouter i Lettersize (8.5x11 tum) på alla mina semesterbilder. Det blev ju en hel del tagna i sommar! En röd tråd går igenom alla layouterna och jag har denna gång valt att använda mig av samma mönstrade papper från Basic Grey och färgskalan där. På så vis får jag en helhet i mitt album sedan. Sedan vill jag ju såklart ha med och få plats med så många foton på varje layout som möjligt, men samtidigt ska det bli fint också. Så här har jag skurit till vissa av fotona och sedan har jag mer foton på vissa layouter och mindre på andra bara för att få variation när man sedan tittar i albumet.


Godis från Pagoni

Beställde lite "Godis" från Pagoni härom dagen. De är så snabba så idag låg paketet i min brevlåda:) Mums, Blir så sugen på att skapa...


Knivlisten är uppe Pappa!Nu är listen uppskruvad på väggen men vi fick inhandla ett kakelborr. Och inget gick sönder!!
Kram
Ps. Jag lagar mat samtidigt därav den fina bilden!

layouter

fotoväder?

Längtar efter lite fint fotoväder när jag inte jobbar. Just nu är det nästan mörkt när jag kommer hem och det blir inga bra bilder. Men snart är det helg så då, om inte imorgon:)

ses:)

En semestervecka...

...går så fort men jag har fått så många fina minnen med mig! Här är några bilder från sommarstugan, Kivik och äppeltavlan. Idag har jag varit i trädgården nästan hela dagen. Igår bakade jag bullar som vi har mumsat på! Fikat på stan och shoppat en del tidigare i veckan. Ölbrännboll i parken med bästa vännerna härom dagen. Härligt, jag gillar hösten...
Dessutom har jag scrappat en hel del, avslutat massor av projekt som legat här hemma. Men idag var det inget bra fotoväder så en annan dag får ni se dessa:)


höstkramar till er