Vackra vyer.

I Helgen tog vi bilen ner till Falsterbo för att komma lite närmare havet. Så vackert fast det var kallt och ruggigt!Skön vecka på er.


Layout för vecka 2.

Layout för vecka 2.


Det blir en utmaning detta året.

Jag har bestämt mig för att hoppa med på Rimnas utmaningståg som i korthet går ut på att göra en vardagslayout varje vecka. Det blir då 52 layouter under året som visar vad som hänt i mitt liv. Kunde vara kul att både göra och ha tänker jag!

Här kommer en länk för mer ingående information hos
RIMNA!
Tack för inspirationen!


Och här kommer då layouten för vecka 1 detta året:Bjuden på middag vilket var så gott!

Dubbellayouter.

Börjar jag bli tjatig?

Fler semesterbilder:)
Som jag inte skrivit text på ännu.

Kramar

Underbara Barcelona.Som ni ser kommer här fler lettersizelayouter till semesteralbumet.


Möblerat om vardagsrummet.Så här såg det ut från allra första början i vårt vardagsrum.

Sedan kom vår nya soffa och då blev det så här.Skönt men inte så snyggt så vi bestämde oss för att möblera om i helgen.
Efter ett tag så var det tomt!SÅ efter mycket slit och fix så blev det så här!
Vårt nya vardagsrum, mycket snyggare än innan:)Trevlig Måndag.


Vår nya soffa.En stor och härlig soffa.
Till helgen blir det ommöblering i vardagsrummet så allt ser snyggt ut oxå och inte bara skönt!

Fredagskramar

Layouter i lettersize.

Jag fortsätter göra layouter från sommarens resa till Barcelona. Det var många bilder som blev tagna och framkallade så jag har att göra här. Varje gång så längtar jag tillbaka till värmen och den fina atmosvären som fanns där!


Layout från nyår 2011.

Julpapper som jag köpt på rea som bakgrund, klockoverlay från Heidi Swapp, vita blommor från Scraplagret märke? och egengjorda blommor med hjälp av en rund scalloppunch, alfabet från reprint(ett gammalt ett) lackat med krackeleringslack, vita bling, lite Tim Holtz tejp som jag fått av syster, blad gjorda i cuttlebuggen med Magnolias dies i scrappappersrester:)

kram på er.

Minialbum.

Ett minialbum har jag gjort och ännu vet jag inte om jag själv ska använda det eller ge bort! Det är alltid lika kul att gör sådana här små album. Text och bilder ska sättas fast på de bruna rutorna är min tanke.

Papper kommer från en PaperPad i storlek 6x6 tum av KaiserCraft som jag köpte på Panduro Hobbys Outlet för väldigt billig peng, band köpta lite då och då ur lokala syaffären, blommor i brunt och orange, vanlig akrylfärg runt kanterna, stämplar ur  min samling, små silverhjärtan från Panduro, blad gjorda med Cuttlebuggen av dies från Magnolia, beige bling, fjärilar från Jenni Bowlin.

kram

Layout på 31åringen.Julpapper jag fick i present, fjärilar från Jenni Bowlin som jag målat med metallicfärg och glittrat med glitterstick i guld, alfabet från PinkPaislie, och fotoremsor från? som jag haft i gömmorna väldigt länge:)

trevlig Måndag


Födelsedagskalas no1.Ett lite mindre kalas än jag först trott men i gengäld blir det ännu ett kalas för de som inte kunnat komma:) En bra dag med massa mat och god tårta från Hollandia! Lite presenter fick jag också- finfina uppläggningsgafflar, blommor och en väska till min redan fådda systemkamera! Röd och fin väska. Jippi!


Äntligen lite nya alster.

Här kommer en layout på mig då jag fyllde 31 häromveckan:)Och en liten närbild på dekorationerna!I födelsedagspresent fick jag en alldeles egen systemkamera, en ny värld har öppnat sig och det är mycket att lära sig där. Men mycket finare bilder blir det.

Och så måste jag ju säga att soffan är beställd, kommer inom kort:) Jippi!

kram