071129 -äntligen tillbaka!

Nu har vi fått vårt bredband i nya lägenheten! D hade fixat det idag innan jag kom hem. Så nu sitter vi och surfar runt båda två...

Cyberkramar till er som är på besök här inne.

071120

Så var det då tisdag igen och jag är jättetrött idag. Full rulle på jobbet och sedan full rulle när jag kommer hem. Packar upp och packar upp. Det tar aldrig slut... har man för mycket saker då kanske?!
Men det börjar arta sig, börjar komma på plats och se ut som ett hem! Längtar verkligen...

Scrappet väntar på mig men jag känner ingen ro att sätta mig där. Nu har jag en egen hörna även om den är lite liten. Underbart! Lite hyllor måste inköpas och annan förvaring och ett större skrivbord.

Jobbkram från mig.

071119 flyttat...

Nu har vi flyttat till ny lägenhet! Därmed har vi just nu inget internet utan jag blir tvungen att stilla mitt behov på jobbet! Men det går det med.
Hemma ser det ut som om vi byggt oss en koja mitt i vardagsrummet, så mycket kartonger står staplade där. Men vi packar upp allt eftersom....
Scrappet är upplockat men vi får se om jag hinner sitta något! Det är ju mycket annat som ska göras...

stor kram till er alla!

071115 Ny lägenhet

Nu har vi äntligen fått nycklarna till vår nya lägenhet!
Lycka!


image146

071114

Flyttar för fullt och alla scrapgrejor är nu nerpackade! Ja förresten, allt är nästan nerpackat. Inte riktigt klokt vad mycket saker man har!

image145

071111 Lo

image144

Ursäkta den dåliga bildkvaliten. Ska se om jag får tid att ta en bild med kameran istället!

071110

Idag har jag och D fått mycket gjort. Fast dagen började lugnt med en skön sovmorgon. Sedan satte vi fart, Tvättid med en stooort lass tvätt som tog flera timmar i anspråk, samtidigt fick vi för oss att rensa vinden inför flytten nästa vecka. Det skulle vi kanske inte gjort utan att ha varit mer förberedda på var vi skulle ställa all skit. Just nu står det överalt i hela lägenheten. Som om inte det vore nog så hittade vi mer saker som skulle packas ner. Tillslut orkade vi inte mer och flydde från lägenheten för att äta pizza med tillhörande dricka hos ett par kompisar. Har precis kommit hem och ska inte ens titta på kaoset har jag bestämt mig för. Jag tar det en annan dag!! Nu ska jag äta något gott och sedan lägga mig och läsa en bra bok.
Sov gott mina vänner.


en sak till:

KRAM PÅ DIG PAPPA OCH HOPPAS DU FÅR EN RIKTIGT BRA FARSDAG!!
DU ÄR BÄST....


071109 äntligen fredag

Så var det äntligen fredag igen och jag sitter och smuttar på en cider framför datorn! Mums fredag! Lite ledighet är aldrig fel. Har precis gjort färdigt en Lo som ni ska få se imorgon.
Imorgon är det tvättdax om nu tvättstugan är färdigrenoverad, (hoppas, hoppas) så det finns att göra ;) och så blir det väl till att packa några lådor oxå antar jag!
Kram till er...

071107 Önskelistan


Överst på min Önskelista just nu står en sådan här underbar liten maskin! Cuttlebug Stansmaskin.
(Tips: Julklapp kanske.) ;) Och så vill jag ju ha dies till såklart!!!


image143

071106

Jag jobbar för fullt och så packar jag när jag kommer hem! Det blir inte mycket tid över till annat. Snart flyttar vi, jippi!
Vi ses....

071104

Har fullt upp med att flyttpacka men här kommer i alla fall något jag skapat i all röra! Observera att Ernst och favoritugglan oxå fick vara med!
Hoppas ni haft en lika bra helg som jag...HOHO.

image142

071103

Är sedan den första November med i en tävling, "Tappa.se", som går ut på att med hjälp av stegräknare räkna och tävla via nätet! Jag ingår i ett lag tillsammans med mina kära arbetskamrater och det är ganska kul!