Bebismagen.Tiden går fort. Denna bild tog jag för någon vecka sedan! Nu är det en vecka kvar till beräknad födelse.

Kalaslayout.En 12x12 tum layout på mannens kalasdag och även ytterligare en layout in i veckoalbumet- V.36 är klar!

Flaska med nät.Jag har ett framtida uppdrag till en vän. Hon ska ge bort en flaska i doppresent som sedan ska sparas till barnets 18-årsdag och öppnas då tillsammans med henne. Underbar idé!

Har funderat ett bra tag på hur jag snyggt ska styla flaskan och ett nät som får symbolisera stopp samt nyckel med ett hänglås är det som fallit mig i smaken. Lite dekorationer och text utifrån givarens önskemål ska så klart finns på flaskan. Och så ska eventuell färgskala väljas.

Detta är första försöket och ganska nöjd får jag säga att jag är. Fler flaskor lär kläs för att prova olika saker. Undra om sambon blir lika glad när han upptäcker att hans flaskor pimpas:) Får väl köra på petflaskor eller saftflaskorna här hemma istället!

trevlig helg

Layout för vecka 31.


Layout för vecka 30.


2 kort.
Layout.Mina vykort jag fick på födelsedagen förevigades på detta sättet. Med cirkelstansen tog jag de roligaste bitarna och så ett foto på mig på min dag.

Ultraljud i vecka 38.

Fick göra ett ultraljud till och det resulterade i att vi fick hem 3D-bilder på bebis i magen. Hon trycker sig mot moderkakan men visst ser man en liten näsa i  mitten :)

Layout för vecka 26.Barnvagnen blir uppackad ur lådan :)

Layout för vecka 33.( 7 layouter kvar sedan är jag ikapp:)

Ha en fortsatt trevlig söndag

Layout för vecka 34.
Layout för vecka 35.Börjar komma ikapp nu med veckolayouterna för detta året:) Men ännu tar jag dem i slumpmässig ordning!

kram