lungt här...

Just nu har jag ingen energi att  göra något. Jag ligger sjuk igen, feber och ont i varenda muskel i kroppen. Jag återkommer när jag mår bättre....♥

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej stackare! Det var hemskt vad du var dålig nu för tiden. Jag är också lite dålig, har haft nackspärr sen fredags. Det var värst i lördags men bättre nu igen, hoppas det går över snart. Jobbigt att sova... Krya på dig. godnatt kram från mig.

2008-02-26 @ 22:31:10
Postat av: Liselott

Alla är sjuka tycker jag. Tänkte vara hemma från jobbet idag. har knappt haft någon röst i två dagar och hostat men kämpat mig igenom arbetsdagarna men idag känner jag mig tröttare i kroppen och ska vara hemma och kurera mig. Jimmy har varit hemma en vecka med feber, hosta, halsont och snuva. Han är inte bra än! Får gå till doktorn idag och få sjukintyg för resten av veckan.
Hoppas du blir snart blir frisk. Antar att du inte kommer hem till helgen... Köpte mig en scraptidning igår på pressbyrån! Mycket inspirerande... Undra om jag orkar scrappa lite idag.
jag tänkte ringa och fråga om hur det gått med hus och katter Sara men rösten har inte hållt för det... Hör av mig så snart jag kan.
Kram systrar

2008-02-27 @ 09:56:03
Postat av: Anonym

Era kramar värmer...
Ps. Djungeltelegrafen funkar utmärkt. Jag har fått ett expertutlåtande av mamma, Influensa! Haha. Jag är hemma resten av veckan oxå.
kramar
Sara hoppas voltarenen funkar och Lisa scrappa lugnt.

2008-02-27 @ 14:32:00
Postat av: Liselott

Nu har jag scrappat mellan snytningar och annat. Laddade ner lite fonts och skrev ut på oh. Det platsade på LOn. Problem med åäö och att få liten stil läsbar... Men man måste testa. Ska titta på LOn när alvedonen börjat verka om den är klar.
Jimmy var hos doktorn och fick pencilin mot halsfluss. Hade blivt det efter influensan... Undran om han smittat mig?
Ska nog ta en kopp te och smörgås och kolla lite mer i tidningen...
Ha det gott i sängen...

2008-02-27 @ 16:46:48
Postat av: Kerstin

Hej era sjuklingar!! Jag har klarat mig än så länge, men inte Hanna. Vi har varit hemma idag. I morgon kommer mamma och passar barnen så att jag kan jobba. Vi
byter datasystem på jobbet så det finns att göra...

Krya på er!!

2008-02-27 @ 18:27:28
Postat av: Julia

Men oj vännen inte bra alls ju. Du får lov att ta hand om dig och vila. Sitter här med datorn och det är helt tyst i huset, bror din gick och la sig 22.30 tyckte att sova kan jag alltid sa han. Vi har tidiga morgnar nu så han är på jobbet redan 07.15 bara för min skull för jag behöver bilen under dagen. Så snäll är han!
Hoppas allt är bra i övrigt där nere i skåneland, tänkte på dig bara innan idag!
Stora Kramar till dig och sköt om dig

Ps. ser att det finns fler sjuklingar så krya på er också och ta hand om er Kramar julia

Postat av: mamma

mamma hälsar så gott!

2008-02-28 @ 16:36:14
Postat av: Liselott

Är det blogg-debut för mamma! Det var inte dåligt. Skriva inlägg och allt. Har scrappat idag - så kul. OH-blad för hela slanten...
Vi mår lite bättre idag och jag jobbar nog imorgon för jag är inte tillräckligt sjuk för att kunna vara hemma med gott samvete. Tar lästid imorgon så jag behöver bara jobba 6 timmar. Vi kanske tar en sväng till Sörby i morgon.
kram på er

2008-02-28 @ 18:12:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback