.: Shoppat, hihi :.

Nu har jag varit i underbara scrapaffären och handlat splitter nya alfabet. Jag valde tillslut, som ni ser nedan, ett lite snirkligt ett för att matcha det andra jag har hemma plus de min kära syster och jag har delad vårdnad om. Jippi! Nu ska här pysslas...







Kommentarer
Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

Vad roligt.

Postat av: Liselott

Hej



Hade ett par underbara timmar med mamma, syster och syskonbarn vi Gökalv. Men det var väldigt kallt i vattnet och Timmy var med ut så det blev till att doppa sig när det räckte till knäna... Två dopp frivilligt och så halkade jag på en osynlig sten nära stranden och fick ett tredje. Det gick så snabbt - plums i vattnet. Än så länge inga stora skador - får se hur det känns imorgon. Eventuellt några muskler som inte kommer att må så bra.



Hade Susanne här en stund ikväll. Hon lämnade av några scrapgrejor jag beställt. Vi pratade om en privat scrapträff i Växjö i september - får se när.



Nu har jag smaskat lite smothie med glass. Ska in och limma klart en LO innan jag kryper till kojs.



Hur stora/höga är bokstäverna? De var jättefina.



kram på dig syster

2008-07-25 @ 21:05:37
Postat av: Catarina

En liten scrapträff är inte fel om det passar!



Bokstävernas storlek- mätte H:et ovan och det är totalt 3 cm högt och 1,5 cm brett!! Ett ganska litet alfabet, nästan lika litet som "typeriter"! Håller på med en layout så ni får se med lite bättre perspektiv.

kramar Ina

2008-07-25 @ 23:02:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback