Tack...

Tack för det stora paketet Julia!
Vad jag blev glad när jag kom hem efter en lång dag på jobbet och upptäckte att posten lämnat något på dörren.
På tok för mycket roliga scrapsaker....
Kram på dig

image276



Kommentarer
Postat av: Julia

Jag blev GLAD när jag fick kort från dig, sån underbart skön överraskning och så fint ! Det var eller är så välbehövligt med pepping.

Var lite rädd att det inte skulle komma fram, gick loss lite i en butik när jag var i Stockholm förra veckan men det var så mycket att välja på och massor med folk som skulle shoppa!! Det kunde blivit mer men tiden räckte inte till riktigt. Fick tag på några roliga små rullar med så otroligt fina papper men jag ville inte klämma dem så de får du när vi ses näst!
Det kan väl aldrig bli för mycket scraping.. men letade som en tok efter en uggla men icke någon hann före. Det lilla pulvret kunde man tydligen värma så det blev lite annorlunda men du har ju stenkoll på det.

Såg ut som en trevlig valborg! Här hemma så hade vi lite middag i huset, mysigt. Ska ta och börja min praktik på tisdag, är nog redo nu att ta mig ut lite. Hoppas det blir bra men ska ta det lite försiktigt bara så jag landar lite lagom

Hoppas allt är bra med dig?! Tänker på dig min vän.
Är hemma själv i kväll så jag får bestämma över kontrollen till tv:n *fniss* men jag är så trött så ska krypa ner snart.

Hörs vi snart!!
Kramar från mig


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback